The Last Kiss


Äntligen Fredag! Även fast jag har alla dagar ledigt, så är det ändå något speciellt med fredagar. I like them.
Idag har jag vart duktigt! Vart och handlat, och tankat (bensinen kostade 9.09:-!!), tagit en 40minuters promenad, plockat ur diskmaskinen, damsugit, och diskat.

image102 Så nu ska jag ta och slappa lite och se klart på The Last Kiss, som jag började på i morse. Filmen får mig att tänka tillbaka på den där fredagen då Jag, Carro, Myrna & Georgina gick och såg den, och sedan hade alla flickor sovandes hemma hos mig, i pojkarnas tarrsängar, och när vi på lördagen hade aupair-möte på Cocoa Beach.
Tider det.
Myrna, Carro & Beata

Idag är det även 1år sedan jag tog mitt pick och pack och åkte till Chicago för att hälsa på Emma och Bella.

Emma & Bella

image109
Jag, Bella & Emma på Six Flags.
Tider det också!
<3




Och i morgon kommer Marit hit och hälsar på och sprider galenheter!
Vi skall dricka sprit och vara glada.
Någon som vill joina?!

image101
Marit & Jag, lite fulla, lite galna, och mycket söta! ;)

Croupier...eh?

Ringde en tjej idag, och sa att hon pratat med min handledare på arbetsfömedlingen, och tyckte att jag var välkommen på intervju i Avesta i morgon, en intervju för att bli croupier! Eeeh, öööh, vafan? tänkte jag, och indianerna fick jobba hårt.

-Kan du komma i morgon?
-eeh, måste ringa och höra omjag får låna bilen..
-Okej.

ringde morsan, som tyckte väl att det inte var något jobb som passade mig, vilket jag också tyckte.
och medans jag satt i luren med morsan, ringde mobilen igen, samma tjej.  Och tyckte att det var en från Orsa och en från Hedemora som skulle komma på intervjun, och jag kunde ju ringa dom och kanske stämma samåkning.

-Jahaa, nää men jag är inte intresserad, jag är askass på huvudärkning och så.
-Så du tackar nej?
-Ja

Thank god!

Och samtidigt som detta utspelade sig, satt jag i värsta spännande omgången av alfapet på betapet.se.
Tror ni jag vann? Nej, tacka fan för det när man måste agera telefonväxel samtidigt som man ska konsentrera sig. Fuck that, jag som har jobbat upp mina points. Jaja, bättre lycka nästagång.

Nu är det dax för mat.

Arbetsförmedlingen

Var in på Arbetsförmedlingen igår, mamma tyckte att jag ju lika väl kunde skriva in mig, så jag gjorde väl det då.
Min erfarenhet av dom som jobbar där har ju inte vart den bästa precis, den första jag pratade med antog att anledningen att jag hade slutat på mcdonalds var att jag hade fått sparken. Vilket ju inte var fallet, eftersom jag sa upp mig själv när jag skulle åka till USA. Miffo. och TÄNK om jag nu skulle fått sparken, då hade det inte känns så kul på det sättet han sa det. Och dom andra två jag träffat tidigare har vart miffon. Men hon jag fick prata med igår, hon var; hör och häpna, TREVLIG, SNÄLL & HJÄLPSAM!  Hon tipsade om ett par ställen som hon hade hört sökte folk, och tyckte att jag absolut skulle åka till Norge. För ut och se världen tyckte hon absolut att man skulle!

Nu har jag lite med ved i elden, och håller tummarna för att någon snart vill ha mig!

Så, vad ska man sysselsätta sig med idag då?! Som tur är blåser det ju inte lika mycket som igår, vilket är bra! Kanske ska ta sig en tur på gula faran.. Vi får se. Ska iaf plöja igenom några avsnitt av Entourage.
Frågan är bara vad jag ska hitta på att se när jag kollat igenom alla avsnitt.. frågan är ju.

Helgen är räddad!

Marit ringde igår och frågade vad jag gör i helgen, vilket jag besvarade med "vad gör du i helgen?"
Ingenting svarade hon, jag är ledig, ska jag komma ner till Mora så vi kan gå ut?
Ja för fan tyckte jag, ska du checka in på hotell Ersson? Absolut tyckte hon. Nice nice nice.

Helgen som var var väl trevligt, långsam söndag som vanligt, slappade i soffan och kollade klart på 3e säsongen av Entourage. Så king!
Lördagen var det grillning och drickande hos Millurt, Mickus & Vilmert.
image100

Mycket trevlig tillställning. Med sugrör som tappade benen, och jag vet inte vad! Utgång på Wasa med Jannic blev det också. Fett nice att uteserveringen fortfarande var öppen! I love it when it is!

Sågning blev det även igår, och idag känns det i ryggen, träningsverk ab. Men det är skönt att känna att man gjort något vettigt. Vi blev iaf klara med lasset, skööönt.

Men nu är klockan snart 12, och jag ska dra mig till grannarna och ta Pollux ut på en liten tur! 
Hoppas bara jag inte blåser bort i blåsten! Hualigen!
Puss & Hej!

Planksågning AB


Ojojoj, jag har ONT!! i rygg och handled. Har burit plank i 5timmar!! Men det var skönt att göra något annat än sitta i soffan med Acer i knät. Jag spexade och spelade gitarr på waste-bitarna och Magnus & Adde bara skrattade åt mig.

Nu är jag helt slut, och har så ont i ena handleden att jag orkar knapt skriva. Vilket jag inte ska så mycket längre heller. Skulle ju ha sovit för lääääääääääänge sedan, men hittade ett Entourage-quiz på facebook som jag suttit med.
Nej, dax för sängen! Så får vi se om jag tar mig upp ur sängen i morgon eller hur jag gör. Annars är det fest på mitt rum i morgon kväll! ;) oh yeah. haha.


image99
lägger av några schyssta riffs till musiken i hörselskydden.
Jag poppade som om det vore fest!

4månader


Idag är det bara 4månader kvar till jultomten kommer på besök! Jag längtar efter att se Kalle klockan 15.
De knasiga amerikanerna visar ju inte det på jul! Dessutom hade jag fullt upp med annat på julafton förra året, som att äta iglass i den 22grader varma värmen, och brumma Honda! Oh yeah! Those were the days.

image98


Det jag undrar är varför alla på Boggs grus är så jävla sura jämt?! Jag har tagit emot två lass sten i mina dagar, och båda chaufförerna har vart svinsura. Den idag kunde inte ens gå ut ur bilen och plinga på dörren, utan stog utanför och tutade, jag låg och sov, tur att jag tillslut vaknade av att han tutade. Miffo.
Men nu har vi ett last stenar ute på gården som ska ner i gropen. Yeah.

Trodde jag skulle vara död i benen idag, men ikke. Tog mig min sköna cykeltur som jag brukar göra på sommaren igår. Hånåkni-Morkalby-Selja-Östnor-Finnsnäs (med pit-stop för att hälsa på Milla & Vilmer)-Mora-Hem.
Sen i eftermiddag ska jag vara snäll och hjälpa pappa och bror att såga plankor. Ska bli ett spännande quest!

I morgon är det lördag! ;)


Jag är hel förälskad i Manic Street Preachers - Your love alone is not enough.
Den poppas ofta och mycket.
<3<3<3<3<3<3 <3

dead end



image97

My life feels like a dead end right now..

grr

Det smartaste man kan göra är nog inte att köra ett maraton på Entourage när man ska sova, och upp tidigt.
Och när man är medveten att man ska upp tidigt, så man vaknar om och om igen. Det har jag gjort, har drömt att jag vart Ari, Vince & E och vaknat och vart aldeles stressad, letat efter hus, och letat folk i telefon. GAH!
Var tom påväg att gå upp halv fyra ?!? Vad är den om lixom? Nää drygt har det vart, men när jag väl sov så sov jag så gott så gott... mums..

but still, I <3 the guys in Entourage!

image96
                                                                                                                                                E is so hot!!


Nu ska jag bara äta lite frukost och packa i färdkosten sen är jag -good to go!

Bye bye Sweden, Hello Norway!

roadtrip

I morgon ska vi bege oss ut på roadtrip; Räka, Fruitcake & Jag! Yeeeey!
Kosan styr vi mot landet i Norr, eller det är väl egentligen landet i väst. Dock inte hela vägen över atlanten, utan "bara" till Norge! hela vägen ner till Oslo.



Vi ska kolla läget, boende och jobb. Så vi förhoppningsvis kan flytta ner och tjäna maaaaaassor utav kosing! Det är mer än välkommet!

Man tjänar ju inte så mycket på att gå hemma och vara arbetslös utan a-kassa eller något annat bidrag, och pengarna från USA och det jag jobbade på McDonalds i juni börjar sina. Så nu håller vi tummarna!

Det är verkligen astråkigt att inte ha något att göra om dagarna, visst jag har ett rum som MÅSTE städas, men orka. Jag började igår, men gav upp när jag var klar på ena stället och skulle börja på det andra. Så frågan är när jag ska orka ta tag i det. Det ser verkligen ut som ett bombnedslag! well well, jag sover ju bara där ändå.

Men nu ska jag ta och packa lite, kolla på lite Entourage och sedan sussa. Räka & Freppa kommer och plockar upp mig 6 o'clock i morgon bitti.

Tillbaka till Aidensfield

Bläddrade igenom Mora Tidningen medans jag käkade lite frukost, när jag kom till tv-tablån såg jag att Tillbaka till Aidensfield precis hade börjat. Så jag sprang till tvn för att kolla, det är ju typ världens bästa serie! Haha.

Men det är konstigt, att i en sån liten by mitt ute i ingenstans så händer det så mycket, när det här i Mora händer absolut INGENTING! Är det inte fantastiskt. Jag ska flytta till Aidensfield!


oj, nu är det visst dag för Hem till Gården! Haha, när jag var liten trodde jag att Emmerdale var det engelska ordet för just, hem till gården. Det var tider det.

magont

Ajajaj, idag har min mage inte vart glad på mig, kanske för att jag gav honom falska förhoppningar om en lördag utan alkohol. Men som sedan med en klackspark vände och det blev alkohol och utgång. Hade JÄTTE trevligt! kan inte minnas när jag hade så trevligt ute i Mora, eller jo det kan jag, innan midsommar då vi var på Wasa och hängde på uteserveringen. Det var nice!

Var meningen att det skulle vara lite kalas igår, vilket det blev, med Sanna, Milla, Anna & Jag. Blev god tårta och kladdkaka. Sen for Milla & Anna hem och jag och Sanna åkte med pappa ner på Lilla.

Iaf, min mage, ont har den gjort, vet inte hur  många gånger jag vart på toaletten idag! Det är inte bara magen som är ond, min hals är lite skröpplig, och det känns att jag har en hals. Skönt att veta, ifall man skulle tappa bort den.
Haha, as if lixom.

Idag har det inte gått i många knop, legat på soffan, legat på sängen på altan, myst med Elias, laddat Dr Snuggles så jag och Elias har något att kolla på om några månader, sen la jag mig på soffan, återigen och kollade på Entourage och slumrade till en skvätt, och nu har jag kollat på Beck.


Jag bara ÄLSKAR söndagar.




blöööö

Jag är så OTROLIGT less på att bara gå omkring hemma och göra absolut ingenting om dagarna!!!
JAG HATAR DET!!! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!! Sen å andra sidan så har jag absolut ingen ork till att sitta och skriva massa jobb ansökningar heller. Skrev en skitbra förut, men den försvann, så jag måste skriva nytt. Vilket är det segaste, tråkigaste och absolut mest menlösa man kan göra.

Får väl skylla mig själv som inte går tillbaka till McDonalds, men ja, heldre dör jag! Ärligt, det är ett avslutat kapitel i mitt liv, iaf McDonalds Mora. Dyker inget annat upp så blir det nog McDonalds Sälen även i vinter. Och om inte det, så ska jag försöka ta mig till Sälen i vilket fall. Det var så otroligt roligt, och jag har så många underbara minnen!!





Oj blev lite mer bilder än väntat.. åååh, i <3 sälen!



Nåja, ska väl kanske gå och sova snart, bara man hade vart trött. Jag hatar jetlag!! blev ju inte bättre av att jag och räkan satt uppe till 4-5 om mornarna på kryssningen heller. Det underlättar ju inte precis. Nåväl.
Ska iaf upp och baka tårta i morgon, sen blir det kalas på kvällen! Får se om det är någon som behagar komma bara.. alla har fullt upp med det ena och det tredje.  :(

Nighty night.

Grattis till Mig!!

Grattis till mig!! Nu är jag gammal och grå, hela 22år!!

image60

Detta firade vi med viking buffe på Cinderella igår kväll, och sedan satt jag och le Shrimp och groggade på de sju vågiga haven.
Idag har vi mått som vi förtänat, och tagit oss i hamn och hem till Mora.

Riga var riktgit riktigt fint!! ja på vissa delar iaf, andra såg ut som en äkta öststat. Finväder hade vi också! YEY!
Ska lägga in lite bilder någon dag, pallar inte just nu. Dessutom är "mitt" internet cp! Lånar på grannens, och det kopplar i och ur i tid och otid. Vårat modem och router gick ju sönder förra veckan i det lilla åksväder som drog över på fågelvägarna och som trodde att man dog när Tor slog med hammaren precis ovanför huvudet när man ligger i sängen. Fy vilken hemsk natt det var.


I helgen blir det fest, även om jag inte var fullt så sugen på det i morse när jag vaknade. Spri, uhe! Men jag hinner ändra mig tills på lördag. Lätt!


Sprit som saft ?!

Ojoj, det var en hård lördag, det mesta av kvällen är svart. Det är nog inte så smart att dricka sprit som om det vore saft. Men kul verkar jag iaf ha haft, med en powernap eller två.

when the night comes falling, i'll be crawling.

Kul var det! Vi började här hemma, Åsa, Jag, Carro & Hanna. Sen drog vi ner till Bofinkvägen och till Mackan.



Sen hämtade Räkan upp mig och vi drog hem till Milla, Micke & Vilmer. Där lektes det med kräftor och chopsticks.





Igår måddes det som det färtjänades kan jag lova. Slappade med Räkan tills typ tre, då hon fick lov att dra sig till statoilet och jobba. Medans jag och bers lagade hamburgare, och åkte sen ner till Magnus, Jenny & Elias.

Idag lär jag börja packa tills resan på de sju haven i morgon ska bli så kul så kul!!
Lär göra något vettigt nu er?

Ayyyye



helgens bild:

image59


HEMMA!

Nu är jag hemma i Mora igen!!
Ja det har jag visserligen vart sedan 15:35 igår! Det första jag gjorde när jag kom innanför dörren var att börja packa upp alla väskorna! Det var ett hårt jobb, men otroligt skönt att ha det gjort. Nu ligger det is miljoner saker på köksbordet och golvet runtom. Men det ska jag plocka ordning på idag och försöka stuva in i mitt rum, på något jävla vis! Det är ju smockfullt där inne redan som det är! haha.

Var sedan hungrig som en varg och lykades flirta till mig en pizza, medans jag ändå har flottat i 6veckor så kunde jag flotta en gång till. Det var mitt 6mål mat den dagen. Och jag pallade att vara vaken i 30timmar, sen däckade jag på soffan. Eftersom morsan var så jävla seg att komma in och hjälpa mig bädda sängen, för det pallade jag bara inte själv.  Gick och la mig vid halv 8, och vaknade sedan till all fasa kl 3inatt! var upp på toa och trodde inte att jag skulle kunna somna om. Vilket jag tack och lov gjorde och sov tills nyss! Thank god!! Så sovit gott det har jag!

Tråkigt att det är mulet, tänkte ju cykla ner på Mora, nu lär ja sporta bort det jag lagt på mig i USA igen. Banditer också! Är nog lite muskler också, för efter att ha kånkat på dom där jävla väskorna igår.
På tåget i arlanda, av tåget i borlänge, upp och ner på stationen i borlänge, och sen på och av tåget till mora. Tur att Sandra har hiss i huset, stoppade in alla väskor där och tog hissen upp alla trappor.  Soft!

Yey!

Sitter på flygplatsen och väntar på att få gå på flyget, om ca 20minuter! Wey.
Allt har gått bra, kom iväg tidigt, och följde med Mei och lämnade av flickorna på Camp och sa hejdå.
Kommer sakna dom såå!!!

Fick lite respengar av Randy igår, vilket var jäkla schysst! vilket är lika med mer tax-free på Riga-kryssningen! hehehe.

Nåväl, batteriet 'är snart slut. puss & hej.

Flummigare än flumm.


Haha, har ju inte berättat om vad som hände på Florida mall i torsdags.
Pojkarna och jag hade iaf bestämmt att vi skulle till Florida mall, eftersom vi var till Milennia mall på onsdagen, så vi hoppade in i Hondan och brummade iväg. Eftersom Alex alltid ska bråka, och Spencer aldrig kan hålla käften stängd, så började det hela med att Alex smällde till Spencer med kepsen, och Spencer blev sur som en citron och sa att han skulle gå själv, och gick åt ett helt annat håll. Suck, pust och stön. Jaja, orka bry mig tänkte jag och vi började gå, och tänkte att Spencer förhoppningsvis är smart nog att följa efter på håll.. När vi kom till Food Courten och började beställa, så hade Spencer fortfarande inte kommit. Gaaah! Men jag tyckte att han borde väl fatta att han skulle gå hit, vi ska ju att vi skulle äta. Men ikke, när vi precis ätit klart så ringde han, och sa att han var kvar på Macy's. Så jag bad Alex slänga min bricka medans jag plockade ihop mina saker. Lydig för en gångs skull.
Hämtade Spencer, och skulle gå och handla mat åt honom, när jag skulle ta upp kortet ur plånboken, så var det BORTA! Nää, shitt tänkte jag. Vart fan har jag lagt det?!?!Gaaah! Stessad som satan, och packat med folk överallt. Jaha, jaja, borta tänkte jag. Då jag kom på att det måste ha legat på brickan som Alex slängde. Lokaliserade soptunnan och såg att en kille höll på att tömma den.,.
"Excuse me, I think my creditcard is in this bag" fick värsta sucken till svar av killen, som snällt öppnade påsen så jag fick börja gräva. Men mycket sant, så låg det där, hittade kvittot, och sen kortet. Medans jag rotade i soppåsen stog Spencer & Sam och skämmdes, och lådsasdes att inte känna mig. Jag förstår dom.

Blir aldeles stressad bara på att tänka tillbaka på det. Hur många lyckas med att tappa bort en unge och sen slänga bort kreditkortet i soporna, allt inom loppet av en timme?! Det krävs en Annika till det.
Fick ju både tillbaka ungen och kortet så det var ingen större skada skedd, but still. Jag är så jävla bäst!

Helgen var vi i Ft Lauderdale, medans Randy, Sandra & Flickorna bodde på flott hotell, fick jag bo på sunkiga Motel 6 i västa slummområdet. Tack för den! Har aldrig bott på mer lyhört ställe, när grannarna gick i dörren lät det som dom var påväg in till mig. Kind of creepy! Inte nog med det, det fanns inte ens ett badlakan att torka sig med när man duschat, utan fick ta hand-handduken!

image50

Igår så träffade jag Carina, som jag lärde känna när jag var här sist, Vi var till Celebration och solade, badade och pratade. Riktigt trevligt hade vi!
Var dock inte lika trevligt igår kväll, när mina kinder var lika röda som en övermogen jordgubbe.
Efter daten med Carina åkte jag och käkade på Denny's, supergott! Rullade ut därifårn.
Sen åkte jag och klippte mig, för att sedan åka hem och leka egen frisörsalong, med hårfärgning och blekning. Klurigt och svettigt, men kom fram till att jag helt enkelt är så JÄVLA bäst när jag såg resultatet.
Resten av kvällen bestog av att packa.. Är nästan klar, så duktig!

image49

Var föresten och vägde en av väskorna på Publix häromdagen, hade packat i allt jag köpt och inte använder. Gisas vad den vägde?! 49pounds!!
Och med sig på flyget får man ha 2x50!

Hur kung är man inte på att packa då?!?


Men nu ska jag äta lite frukost, och sen uträtta lite saker så jag kan åka hem och packa ihop allt så jag är redo för avfärd från huset runt 9snåret i morgon bitti!!

Mardrömm


Hade värsta mardrömmen i morse innan jag vaknade, tur att pINK väckte mig =)
Det var nämligen så att ingen, absolut INGEN kunde vara med och festa nästa lördag. Hur hemskt är inte det?! Ringde alla jag hade nummer till som bodde i Mora, hade visserligen bara 4-5nummer, butt still. Nej, hemskt var det!!

Haha!


Jag vill gå på den här utställningen:
http://www.osc.org/specialevent/ourbody.htm
Man kanske skulle passat på på tisdag nästa vecka, vi får se. Finns kanske vettigare saker att göra, I suppose.

Randy var snäll och gav mig 45minuters sovmorgon idag, det tackar man för!
Idag ska jag och pojkarna göra Florida Mall. Sen i morgon är det avdumpning i Pland City kl 10. Yeey!
Sen har jag ledigt tills eftermiddagen, då vi ska åka till Ft Lauderdale över helgen. Kul kul! Hoppas solen skiner så man kan pressa lite extra innan man ska hem ;P

image48

SKÅL!!

1vecka


Shitt pommes vad fort tiden går!! Om 1 (en) vecka håller jag på att packa för fullt för att snart åka till MCO (flygplatsen).. Buhu,. Det är både ledssamt och skönt.  Är så trött just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen, att gå upp kvart i sex varje morgon är inte riktigt min grej, iaf inte denna vecka, har haft så svårt att komma i säng i tid!
Så man får väl skylla sig själv antar jag. hehe.
Kan iaf säga, Äntligen Onsdag! Bara idag, i morgon och sen avdumpningn av ungarna på fredag morgon kvar.
Sen blir det förhoppningsvis lite lugn och ro i Ft Lauderdale i helgen, Randy sa att vi skulle kolla när Sybil spelade tennis, och sen shoppa lite, och det var väl typ det enda. FAST man vet ju aldrig, den där karln säger en sak, men menar en annan. Man får helt enkelt ta dagen som den kommer.

Idag ska ungarna och jag dra till antingen Millenia mall, eller Florida mall, skönt att slippa Universal!
Det är så freakin' jävla varmt!  Fast det e klart, man lär väl 'njuta' medans man kan, vädret där hemma verkar ju inte vara så speciellt lovande.

Förra veckan på beachen var underbar som alltid. Skönt med bara Serena & Sybil. Även om bara dem två kan vara riktigt krävande också.

Igår eftermiddag badade jag och pojkarna i närmare 2timmar, lekte och busade, vi hade jätteroligt! Känns faktiskt lite tråkigt att åka ifrån dem. Speciellt när dom är på bra humör och gör annat än bråkar..

Är iaf så gott som färdig med all shopping! Vilket känns otroligt skönt, har bara det viktigaste kvar, en resväska!
den jag hade med mig är smockad med allt jag köpt. hehe. Så det ska vara ;)

Nej, kan det inte bli onsdag nu? ska bli skönt att komma hem, faktiskt.

Kommer dock att sakna detta:

'
mm..