Bästa skivan, just nu

Blender - Alla essen på handen  ♥

Ooops!

Ojdå, jag var nog en smula bitter och uppgiven igår. Det blev dock bättre efter en skön dusch, lite vin och trevligt sällskap!

Har dock kommit till insyn med att jag nog inte kan dricka längre, jag får världens jäkla huvudvärk dagen efter, och det är INTE stabilt! Men efter en ipren, micromackor och mjölk så börjar huvudvärken sakta men säkert bli bättre. Thank god! Ska ju börja jobba om 3timmar, så innan dess lär det vara borta. Annars blir det jobbigt!

Började ett projekt igår, som jag nog aldrig kommer ro i land, organisera mina mp3! Dessutom råkade jag avinstalera QuickPlayer, så jag kan inte använda iTunes heller. Smart Annika, smart!! Får ordna det sen när jag fått ordning på mina mp3:s. Nu poppar jag Blender i mediaplayer ist! Party party!

skippa nyår

Jag har nästan bestämt mig för att skippa nyår, och nyårsfirandet. Jag kunde inte bry mig mindre! Alla tjatar om att man som singel känner sig så otroligt ensam på Alla Hjärtans dag, men jag ska slå ett slag för att få en reform i det, för det är tamefan på Nyår som man känner sig mest ensam på hela året. Jag ska beställa pizza, kolla på film och kanske för en gångs skull baka den där pannkakastårtan jag skulle baka på milleniumskiftet, då jag skulle sitta i källaren och kolla på tv och äta pannkakstrårta.
Det kanske är dax nu? 7år senare.

En annan sak jag kunde bry mig ännu mindre om är Mora, och alla dess jävla invånare, så JÄVLA insnöade! Tror ni att detta är allt? Ojoj! Världens tråkigaste "kompisar" har jag också. Idag när jag jobbade så var det in massa kompisgäng och handlade på sig ett lager mat, antagligen var dom påväg till fjällen. Har någon någonsin velat göra något sådant? NEJ! eller jo, velat har dom ju, men har det någonsing hänt?
För allt är så komplicerat.

Sen så är det ett jävla tjat om att jag bara sviker och åker iväg hela tiden. Bara för att jag råkar vilja göra något annat är sitta fast i fucking Mora med hus, bostadsrätt, barn och hund. Men vafan, kan ni inte visa att ni bryr er när jag är hemma, så behöver ni inte anstränga er att göra det när jag är borta heller!
12januari åker jag, och vi får se när jag kommer hem igen, om jag kommer hem.

punkt slut! .

det är så det k*****r i munnen

Den absolut godaste juicen är helt klart utan frågetecken och krumelurer: pomegreat
image328











den är inte bara söt, utan nyttig också!

I <3 my hair

Jag är så jävla nöjd med mitt hår just nu, det går inte ens att beskriva i ord.


Schweiz


Ja, då var det klart, flyget är äntligen bokat! Fick den glada nyheten på juldagen aldeles innan jag åkte iväg till Madde & Anders. Det gjorde hela kvällen =) Så den 12januari lämnar jag Svensk mark, för att utforska den schweiziska marken, närmare bestämt Zürich. Jag kan nog inte riktigt fatta att jag om två veckor ska åka iväg i 6månader. Hur FAN är det tänkt att man på 20kg ska få med sig saker för 6månader? Till Florida var det ju lätt, sommarkläder och en långärmad tröja. Men nu, när man ska iväg och måste ha både vinterkläder och sommarkläder? Ja det är ett mysterium jag får se till att lösa.

image323

doppa håret i en färgbutt

image322Jag är nog den endaste i hela världen som sitter och gör slingor kl 15.00 på juldagen. Vad ska man göra då, när man vill vara fin? Färgade håret vid 22-23 i söndags, kvällen innan julafton. Men men. Det funkade ju bra det också! 



Nej nu ska det bli lite rotation här tror jag, kan ju inte vara sitta och hänga, ska iväg till Madde om 1timme. Ingen rast, och ingen ro!





Ta det lugnt med Herr Alkohol ikväll nu alla barn! För det ska jag!! (as if!)

Miss Li.

image321Jag kan ärligt säga att jag inte har gett henne en ärlig chans, enbart för  att hon kallar sig  Miss Li. Jag tycker det lät så otroligt fult  och töntigt. Visst  låten med Lars Winnberbäck var bra, men tänkte inte mer på det.  Sen har det vart tjat  på radio om denna tjej, och jag har inte förstått varför, och inte ens orkat ta reda på varför, enbart för att jag stört mig på Miss Li.

MEN! Ack så fel jag haft, kollade ju på bingolottos uppesittarkväll där hon spelade, och fy fan, vilken underbar tjej! Så JÄVLA grym! Så nu får hon kalla sig vad hon vill, jag älskar henne i vilket fall! Har suttit och lyssnat på lite låtar idag, och ja dom är lika grymma som hon. Nice.

detta är ännu ett bevis på vad jag har missat för att jag är så knäpp och bestämmer mig för att inte gilla något enbart för att det är så mycket tjat om det.

Prison Break & Miss Li, I'm so sorry!  

Uppestittarkväll

Dan före dopparedan, julklappsinslagning, städning, sista minuten shopping, och inte minst bingolottos uppestittarkväll och hårfärgning kommer och har denna dag före julafton spenderats. Riktigt trevlig!

Igår drack vi glögg och spelade kort hos Jansson, då fick jag värsta julkänslorna och fick för mig att det var julafton idag. det blev skapligt fel! Jobbigt är det också att jag ska jobba i morgon, även om det blir en massa cash, så känns det ändå rätt taffligt att behöva jobba.

God Jul!

önskar
   spunk

Så jävla bäst!

image320

Pommes!! Jag är så gott som klar med min mössa, och jag kunde inte vara mer än superdupernöjd! Så jävla snygg! Den ska jag ha och glassa omkring i Zürich med om, ja, går planerna i lås så mindre än en månad. Yes, så är det! Spunk flyr landet, med sin snygga mössa.

fredag

Då var det bara att pallra sig iväg och jobba igen då, 7:50-19. Kan bli spännande, eftersom jag fick ett par svackor igår redan, då jag bara jobbade 14-21:30. What can I say, people are crazy!

Altså, folk är som tokiga, dom handlar som om dom aldrig handlat förut, eller snarare som om det var sista gången dom handlade innan alla affärer stänger, for ever!! Det är en ovanlig sak om det handlas för mindre än 1500-2000. det kan man få rätt mycket saker för. morr. Jaja, bara att rycka sig i kragen, le och se glad ut! Är iaf ledig i helgen, det är  en stoooooooor tröst!

Ursäkta röran, jag bygger om

Ja, som vanligt så hittar man alltid på en ursäkt för att inte gå och lägga sig, idag kom jag på den fiffiga iden att pyssla lite på min blogg, så den inte är så alldaglig och tråkig. Orkar dock inte fixa till alla detaljer nu, jag har mycket arbete att göra, men nu ska jag nog börja läsa på min nyinköpta bok: Änglar och Demoner. Åsa sa att den var bra, så jag litar på henne.

Annars idag så har jag bestämmt mig för att virka en mössa, har västa snygga skissen i huvudet, och det jag börjat på den följer mallen till punkt och pricka. Så jag är fortfarande nöjd! Hade dock hunnit längre om inte masarna i Mora IK hade kunnat nöja sig med 1-4, men det var ju å andra sidan tur att dom kom igen och vann! 5-4 i sudden. Hejja!
Och mycket tack vare min gamla ishockeykamrat i vårat byalag!! Yes, jag har spelat hockey med och på samma is som Thomas Skogs! Ni som vill ta på mig och lovar att aldrig tvätta fingrarna/handen någonsin igen efter, ja ni får ställa er i rad i ett fint led, som alla andra. Uppfattat?   -Alla bara äääääääälskar mig! =)

Nej, om man skulle lägga sig i sängen och läsa då, så det blir morgon = jobb 10-19, julmys hos Anna och såklart lite mer virkning på mössan, om inte händer och fingrar värker allt för mycket!

God Natt!!

Vattengympa har fått en helt annan mening

Jag och mamma kollade på ett gammalt packat och klart där två killar var i Chamonix, då det var dåligt väder så åkte dom till ett ställe i Schweiz där dom gjort värsta poolen, och vattnet var från varma källor. Såg hur mysigt ut som helst, så jag satt och googlade på det, och hittade en annan sak.

Aqua cycling/biking;



verkar ju huuuuur tufft som helst!! Vem vet, kanske testar det där nere sen.

Bali

Börjar fundera om inte Bali är nya innestället, surfade runt på resdagboken och hittade att ännu en jag känner vart där. Det är altså den 7 i raden som vart där inom en månad. Det är lite fusk, för dit vill jag också.

För vem är dum nog att tacka nej till detta?

image317

Årets julskiva

Jag har segat mig ut det sega, och lagat frukost, läst mora tidningen, och bestämmt mig att jag ska ta en tidigare buss för att jag ska hinna köpa en bok (sen NÄR började jag läsa?, egentligen så tycker jag inte alls om att läsa, har jag börjat växa till mig kanske?), OCH hittat årets (om inte tidernas) julskiva;

image316
Vilket jävla ös!!  Nu ska jag spränga högtalarna ;)
...ja nästan iaf, ska lägga över lite skön julmusik på ipoden också som jag kan poppa på 501:an



sega råttan

Herre gud, jag är nog världens mest sega person. Iaf de här senaste veckorna. Det är sjukt jobbigt. Skulle städat, men orkar inte, jobba känns segare än segast, (även om det är j*vligt roligt när lönen för mödan kommer den 25:e), orkar inte ens plocka igen sminket när jag använt det, det bara ligger och skräpar här till vänster om mig, och det ser förjävligt ut! Idag börjar jag kl 15.00, måste gå till bussen runt 14:00, det är 2timmar, och jag bara orkar inte göra mig i ordning. Låg och drog mig i en timme också. Yey, fan 10poäng till mig!

Något som däremot glädjer är att jag stänger med Veronica ikväll, det gillas! Så vi får hoppas att det är lika lugnt ikväll som det var igår, så vi kan snacka massa strunt. :) typ.

Nä, nu ska jag se om jag kan hitta en billig bok på tradera. Läste ju ut DaVinci här om dagen, och det är inte lika roligt att gå och lägga sig när man inte har en bra bok att läsa.

Later!

Tra-pa-pa-pa-paa


Killen: Men fattar ni inte? "Akta dig för trappan!" "Vilken tra-pa-pa-pa-pa?"
Tjej 1 skrattar lite tveksamt.
Tjej 2: Men jag fattar inte! Vaddå "tra-pa-pa-pa-pa"?
Tjej 1: Men fattar du inte?! "Akta dig för trappan!" "Vilken tra-pa-pa-pa-pa?" Äsch, jag fattar fan inte ens själv?
Killen: Nej men typ som "Akta dig för hålet!" "Vilket håååååål??"
Tjej 1 skrattar lite tveksamt igen.
Tjej 2: Jag fattar inte!
Killen suckar och dunkar huvudet i bordet.

något av det dummaste

..man kan göra när man kommer hem om nätterna är att börja laga mat. Man har plattor och värme igång som man egentligen inte kan kontorllera. men vafan man gör det ändå, steker på en hamburgare eller två. Vad kan det göra för skada? STOR! Men gott som fan är det!!

jag ser inte alls fram emot att börja jobba kl 15 i morgon, usch och fy! nu ska jag äta upp min burgare, dricka upp mjölken och sen sova som ett litet barn! punkt slut!!

Failure to Launch

Ojoj, klockan är aldeles för mycket för att jag ska sitta uppe vaken fortfarande. But whats a girl to do??
Började kolla på Failure to Launch tidigare idag, (efter jag sett 7avsnitt av Teachers), och eftersom jag inte hade något annat vettigt att fördriva tiden med (ist för att gå och lägga sig vill säga) så tänkte jag se klart på den.

Fy fan vad bra den är! Ojoj! Kanske inte världsklass, men en äkta usa film, o'boy är jag en sucker för sånna filmer? svar: JA!

Kan ju inte påstå att den blir sämre av att den otroligt söte Justin Bartha är med heller. (Riley i National Treasure, och är dessutom med i Teachers som jag kollade på tidigare idag ;) )


Jag kan faktiskt inte rå för att han är så sööööööööööt!

Hej mitt vinterland!!


Ååååh, gud så vackert det är ute! Det är helt otroligt!! Solen skiner och snön ligger vackert på marken och det är MINUSGRADER! Så den FÅR ligga kvar utan att smälta bort. Var ute och gick med Pollux igår, och hade kameran i högsta hugg!! Dessutom såg vi en räv. Bor ju i värsta vildmarken!



Efter vinterpromenaden så plockade Millurt upp mig och vi var ut och härjade lite, var upp på ÖB, och köpte oss en varsin bock!! Världens sötaste!!


Idag är jag ju också ledig, jag har bestämmt att jag som hela Sverige, ska baka idag! Jag håller mig dock inte till traditionerna, för jag är lite rebellisk. Utan jag ska baka negerbollar & havrekakor, så får vi se om det blir lite sockerkaka eller mina skitgoda muffins (ska experimentera med After Eight) Ja, den som lever får se!

Sen ikväll ska jag och Anna gå och kolla på Lucia i kyrkan. Det har jag inte gjort på jag vet inte hur många år!! Antingen har jag vart i USA, eller så har jag jobbat. Har nog inte vart där sen jag själv stog där framme som tärna och sjöng. Och det är, ja, en jädra massa år sen.

National Treasure: Book of Secrets

Jag får fortfarande nyhetsbrevet från movietickets.com, sidan där man kollar vad som går på bio och när. Dom skickar ut ett nyhetsbrev till typ varje eller varannan helg, där det står om vilka filmer som har premiär just den helgen. Brukar alltid slänga dom direkt, varför vet jag inte, men det är jobbigt att bli frestad att se filmer som det tar tusen år innan dom kommer hit. Men just idag så öppnade jag det, för jag känner mig helt lost på vilka nya filmer det är som har kommit och kommer ut. Och till min stora förvåning så har dom gjort en till National Treasure. Vilket ju är helt underbart bra!! Jag ÄLSKAR Riley, Ben & Abigail. Dom är i samma klass som Jack Sparrow, Will & Elizabeth i Pirates. Dessutom är ju Riley (bilden) så OTROLIGT söt, snygg och aldeles aldeles underbar! ;)
image306Filmen har premiär 21/12 i USA, och inte förens 11/1 här i Sverige!! Och då är jag förhoppningsvis redan i Zürich.














Trailer:


Efter allt detta snack om National Treasure, så måste jag nog ta och se ettan nu!
Har den ju på DVD from the States ;)

Abstinens

Fy satan i gatan!! Även fast jag har äventyr planerade inom en aldels snaaaar framtid, så sitter jag ändå här med världens USA-abstinens. Det är så det kliar i hela koppen, ända ut i finger och tåspetsarna, alla 5, 10,15, 20!! Ja ALLA 20 av spetsarna!

Saken blir heller inte bättre av mitt planerade äventyr, eftersom det betyder att det kommer dröja ÄNNU längre innan jag får åka dit igen. Jag vill till NY, hur kan man inte vilja till NY?! Ja, jag vet snart inte vart jag ska ta vägen för att bli av med denna obehagliga känsla i kroppen. Det är nog nästan värre än att sluta röka, jag är bombsäker!

Saken blir inte heller bättre av att jag suttit och kollat på bilder på NY, på en tjejs resdagbok som precis åkt som aupair. Då kommer alla känslorna och minnen tillbaka, jag vill åka igen!

Det ska jag ju visserligen, fast inte till USA ;) Oooh, det är inte långt kvar inte, fast det känns som en oändlig evighet! Jag berättade för Helena på jobbet idag att jag sticker iväg, trodde hon skulle bli sur men tvärtom, hon tyckte det var bra att jag ska ut och se mig om i världen medans jag fortfarande kan! Så det känns bra iaf!

Nu ska jag se klart på DaVinci Koden som jag började på igår, ef
ter att ha läst boken så är den ju inte alls lika bra som innan!




I ♥ NY



Lucka #10


Ja, då var lucka nummer 10 uppdragen, och vad väntade sig där bakom om inte; SNÖ! 
Altså, ärligt, lite less blir man på det här, ena dagen snö, andra grått, tredje regn, sen börjar det om.. Va?
Jaja, jag ska inte klaga, det är mysigt med snö, dock inte när det är oplogat och man skall pulsa till busshållplatsen. Men men, det är väl bara att vänja sig, snart går färden mot ett ställe med massor utav snö! Yeah! ;)




Grattis Karro!!

även ett STOOOOOOOOORT grattis till sötaste Karro!!
Bara 1år kvar tills vi får ut och härja på krogen ;)

image285

Grattis Elin!!


Tusen grattis till Elin som fyller 22år idag!!

image284

trött, tröttare, tröttast

Efter gårdagens/morgonens party så har jag nu äntligen kommit hem, har glidit på stan med trevligt sällskap av Räka & Fruitcake. Just nu är jag dock halvdöd, sovit typ 3-4timmar inatt, resten har vi surfat på youtube och kollat på musikvideor och lady lovely locks. Yeah!

Men nu så dissar jag att kolla på hockeyn på tvn för att ist sova, Sova & SOVA!! Måste ju vila upp mig så jag orkar med kvällens partajj ;) Yeah! Jag kommer må så JÄVLA bra i morgon!!

Helgens tema


Då var det äntligen fredag! Vad som gäller i helgen är detta;





FULL LIKE A KASTRULL

Nästan bestämt

Jaaa, nu är det nog nästan bestämt att det blir ett litet äventyr inom en aldeles för snar framtid! ;) Men det känns bra! Så vi får se..


Har inte öppnat min "lucka" idag ännu, ska väl ta och göra det snart, fast jag tror jag vet vad som väntar där bakom, SLASK!! Var ju tokvarmt igår kväll ju!

Hade en mysig pratstund med Karro igår kväll =)


Äh är blir inget vettigt sagt, så det är lika bra att gå på toa så jag slipper sitta och hålla mig längre! Sen blir det lite Mysteriet på Greveholm innan det är dax att åka till jobbet. Sen i morgon så är det Personalfest! WIE! Ska till Orsa Bowling och äta gott och bowla! Ska bli skitkul!! Har inte bowlat på år och dar känns det som!


Lucköppning

Fortsätter på temat julkalendrar. Tänkte ju att jag skulle införskaffa mig en chokladkalender, men när snålheten slår till ja då är det inte lätt! Sen så tog alla slut, så då fick det vara!
Har ist lucköppning varjedag ändå, det är alltid lika spännande att dra upp rullgardinen varje morgon. Man vet aldrig vad det är för väder utanför fönstret.
I måndags var det slask och regn, igår sken solen, och idag ligger nyfallen snö.

Ja, det är ju nästan som att öppna en julkalender, man vet aldrig var som gömmer sig bakom morgondagens rullgardin!

Mysteriet på Greveholm

December är här, vilket betyder att julkalendrarna och nedräkningen till jul har börjat. Julkalendrar i all ära, och ska jag vara ärlig så har jag inte sett årets ännu, så jag ska egentligen inte uttala mig om något som jag inte har en susning om. Men faktum står fortfarande klart att julkalendrarna på SVT har inte vart de samma efter 1996 då Mysteriet på Greveholm gick. OM det är för att man växt ifrån det där med julkalendrar eller hur det är, det kan jag inte yttra mig om. Men det är helt klart så att Mysteriet på Greveholm ÄR och kommer ALLTID förbli min absoluta favorit!!




Ivar: "Sängar är bara för mjukisar. Jag ska sova på golvet. Det är coolt."





Shitt

HA, trodde jag att jag hade bestlutsångest för ett par dagarn sedan, så är det verkligen ingenting mot vad jag har nu!!!
Jag säger bara som så att: det var en gång en svensk, en tysk och Annika.
Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! Det här är typ livsavgörande för min framtid!! okej, kanske inte så drastiskt, but still!

good luck till att kunna sova, jag vet en som kommer ligga vaken lååångt in på småtimmarna och fundera och fundera och fundera och fundera. Darn! Tur att jag är ledig i morgon, och hoppas att massagen ska kunna bota lite av den ångest ett sånnt här beslut för med sig.

Vi får allt hoppas att de desperata husfruarna kan få mig att tänka på annat en stund.

skitväder


Det som var så otrolitg fint i fredagskväll, när snön hade vräkt ner hela dagen, det var vitt och fint överallt. Men nu, efter slasket i lördagskväll, och plusgraderna under natten så är de fula trädgrenarna framme igen,gråa och fula och ännu mera slask. Det är inte stabilt!
Ska det vara vinter, så ska det! Annars kan det lika väl vara.

Helgen var trevlig med jobb och vindrickande med Milla i lördags. Var väl inte sådär jätte roligt på krogen, har ju haft roligare om man säger så. Men med pissvåta strumpor så kom jag hem nästan oskadd. Hade skitont på ena armbågen, och har nog nästan fastslagit att någon brännt mig med en cigg. Supernice!

Ikväll är det stängning på programmet igen, ska förförsta gången sedan gymnasiet åka buss i Mora! Det ska bli spännande. Jag & pINK ska ut på äventyr med 501:an ;)  (för visst heter väl bussjävlen fortfarande så?)

Nu ska jag surfa vidare!! Puss!!


image281