i natt jag drömmde


Hade världens underbaraste dröm, för i drömmarnas värld så var Mr A där och det var ölfest.
Tror ni jag ville gå upp när klockan ringde?
 Nix.

image395

Torsdag


Ååh, lampan blev bara sååååååå braa!!! Jag är bara SÅ nöjd! Det lyser så fint, så fint!! Ich Liebe! Jag skulle kunna ha den igång dygnet runt, enbart för att den är så fin!

Idag har jag slappdag, måste ju ladda batterierna tills sista arbetsdagen imorgon, innan helgen ;) För det är ju såååååååååå ansträngande. Not! Det jobbigaste är att gå upp 6:45 varje morgon! Dock så gick det bra att gå upp i morse, även fast det blev så sent igår!

Om 6h 20min börjar tyskan, vad ska jag hitta på tills dess? Kanske kolla lite My Boys, eller, Men in Trees kanske...


Vart är solen?!?!

Bums i säng!

Det blev en riktigt lång tur att gå och lämna glasflaskorna och lämna in ett papper på kommunen.. Gick vid tre, och kom hem 23:10. Bra jobbat va?

Nej såhär var det; jag lämnade barnen, och städade sedan, och efter det så var jag ju ledig, så jag började med att hänga vid datorn, och sedan kolla på gossipgirl revealed (avsnitt ett blandat med kommentarer från skådespelarna..), sen så blev klockan tre, och tänkte att jag ta och gå iväg med dom där glasburkarna medans jag kom ut och fick lite frisk luft, så jag promenerade iväg. Vad skulle jag göra sen då? Ingen aning, så jag tänkte göra Glattzentrum, så jag köpte biljett och åkte iväg, sen så medan jag ändå var i trakten så kunde jag lika väl ta en sväng på IKEA, och utforska fyndhörnan. Var väl mest en massa skrot och stora möbler, var redo och gå när jag såg den, den bara låg där och såg så där söt ut, KNUBBIG. Jag såg den redan första gången jag var på IKEA här, och ville ha den från dag ett, men tänkte att jag lika väl kan köpa den hemma, så man slipper hålla på att släpa.
Men nu låg den ju där, och fläkte ut sig för BARA 8:40franc!! 6franc billigare än orginal.
(1franc = < 6kr)
knubbig
 (( Mamma, jag vet att du kommer bli tokig, men det var som ett tecken från ovan att den skulle bli min!  ))



Efter IKEA var jag in på Glatt, ett stort köpcentrum, med massor utav affärer! Käkade en kebab, och bestämmde träff med Emma efter hennes tyska. Så jag storsade omkring. Och mötte sedan upp henne. Följde henne och åt, sen träffade vi Annika och gick till Starbucks. Och klockan bara rinner iväg, jag måste ju tamefasiken sova nu!

Bums i säng!

dU jOUR



iT'S MY fACE, my fACE.
tOO bAD YO mAMA cOULDNT gIVE yOU A gOOD fACE!


oH mAN, yOU gOTTA lOVE jOSIE aND tHE pUSSYCATS!


Sjukling

Ja, inte jag alltså. Men idag är jag hemma med förkyld B. Det kan nog bli trevligt. Nu lär jag gå och se vad hon hittar på med för bus.

Gottesugen

Ååååh, jag skulle kunna döda för en chipspåse nu, eller varför inte lite ostbågar! Åh, ja ostbågar, från OLW! Eftersom jag sällan brukar vara såhär sötsugen, så är det alltid lika jobbigt när man väl blir det :S


Lukta gott

Yes, nu kan jag äntligen lukta gott igen, för idag har jag köpt min älskade Joyful by Cindy Crawford.. yes yes yes!!
Det bästa utav allt, priset, 20franc (120spänn) för en 30ml flaska. Ojojoj!

men nu måste jag åka och hämta barnen. Puss & Hej!image392

Helgen

Helgen har vart helt toppen!! Har knappt vart hemma, kom ju hem lite efter 6 på lördagsmorgon, typ halv 5 på söndagsmorgon. Sen när vi vaknat har det bara blivit uppfräshning och påklädning sen åka iväg igen.

Igår så var Annika, Emma & Jag in till stan, för att käka lite frukost/lunch, kl 16! Målet var vad som helst förutomimage389 McDonalds. Så vi gick och kollade vad dom hade för gott att erbjuda på Oliver Twist, och bestämmde oss för att stanna. medans vi väntade på maten spelade vi dart, jag ledde stoooooort i början, men tillslut så vann Annika..Grattis! Men kul hade vi! och maten, ja vad kan man säga mer än att det var så otroligt gott. Speciellt pommesen, drömde om den inatt t.o.m, så det säger väl allt?! Efter detta så pratades det om att åka hem och glo på film, då Emma kom på den geniala iden att vi kunde ju gå på bio! Sagt och gjort, 5minter efter vi kom dit så började P.S I love You, vilken vi alla 3 ville se, så den tog vi. Den var ju huuuuuur bra som helst! Och inte nog med det, mitt i filmen, så tändes lamoporna och filmen stängdes av, och alla började gå. vi tänkte, vafaaaan? Men vi kom fram till att det var toalett paus. Vilket var bra, eftersom det inte hanns att gå på toa innan filmen..


Det var allt bra segt att komma upp i morse, har ju inte blivit så många timmars sömn i helgen. Så efter jag lämnat av barnen på skolan så tog jag mig en 1:45minuter tupplur, vilken var välbehövd!!
Så nu ska jag snart ta och dammsuga lite där uppe, gå och lämna lite saker på Migros, och sen kanske åka in till stan. Hittade ett par byxor på H&M i fredags för 19:90franc, och eftersom jag är i stort behov av byxor, så tänkte jag åka in och se om det är något som passar och som jag vill ha. Dom är dessutom gröna, vad kan man ha till gröna byxor?!




Florida

Även fast jag lever livet här i Zürich, så fick denna bild mig att vilja sälja allt jag har och flytta tillbaka till Florida.

image388

brunbrända ben, flipflops, kortbyxor (hade visserligen på mig dom igår), och old navy.
What more can you ask for?!

Funtastic!

Ojojoj, vilken kväll!! Värdinnan för maskeraden låg och spydde på nedervåningen medans vi andra satt på övervåningen, vi åkte buss åt helt fel håll och kom tillbaka till samma ställe vi gick på, utan att ens vara i närheten av dit vi skulle, fjortat på Bahnhof, vart på horgatan, dansat, druckit öl, gått, ätit på McD, frysit, åkt buss och nu är jag och Annika äntligen hemma i min källare! Synd bara att vi var så trötta och inte orkade vara kvar, för det var RIKTIGT trevligt!!

image387


♥ Ich liebe Zürich ♥

Lets get ready to party

Shitt, jag har just nu verkligen ingen lust allt för att dricka sprit och bli full. Men vafan, efter en dusch så kanske det skall gå bra, vi får hoppas!
Dagen idag blev inte riktigt som planerad, vi hade tänkt att vi skulle vara utvilade och göra IKEA och Glatt Zentrum i lugn och ro, men det blev bara stress stress stress. Har typ sovit 4-5h i natt, och är inte sådär jättepigg. Men som sagt, vi får hoppas att en dusch piggar upp. Så därför ska jag nog hoppa in i den nu, och sedan göra mig redo. Vi ska vara på maskeraden typ 7. och det tar säkert en 40min att komma dit. såååå ja, tiden är knapp!

ingen rast, och ingen ro!

Nyss hemkommen

Skulle egentligen ta det lugnt och vila upp mig tills i morgon (kvällens) äventyr. Men icke sa nicke! Stämmde träff med Emma, och så joinade Annika. Vi drog till  och drack en öl eller typ 8 ;) Gott och trevligt var det! Var värsta draget och hur mycket folk som helst. Lite annat än wasa må jag säga! Men nu ska jag och min gäst för natten, Emma sova.
Så godnatt allesammans, eller säger man kanske godmorgon?!

Äntligen Fredag!

Då var den äntligen här, fredagen!! Inbilliade mig att det var fredag igår, så jag blev så besviken när jag insåg att det bara var torsdag. Men nu så, nu är vi back on track! 

Ska dammsuga och handla, sen ska jag möta upp med Annika nere på stan. Det skall inhandlas lite smått och gott tills maskeraden i morgon. Bara man kunde bestämma sig för vad man ska dricka =/ Det är alltid lika svårt...
Men vi är inne på drinkar, och det blir det nog också. gottis! Men nu ska jag ta och göra det som göras skall, så jag hinner ner innan jag måste hem och hämta barnen på skolan!

Tjipp!

Ich heisse Annika


Då har Annika & Annika vart på sin första tyska kurs, och jag kan ärligt säga att det känns skönt att för engångs skull vara bland dom bästa i klassen! Känns skönt! Dom andra som går verkar riktigt schyssta, så detta kan nog komma till att bli riktigt bra, och inte lika tråkigt som när jag läste Tyska A.. Blä kännde jag då.  Och läraren snackara bara på tyska, vilket är bra. Får man lära sig att förstå på ett annat sätt. Nu känns det nästan som att det kan få bli tisdag snart, så vi får dit igen. Fast det är klart, vi ska ju inte gå händelserna i förväg.

Underbara Zürich

-2, solsken och molnfri himmel, alperna brer ut sig fint i horisonten, vad mer kan man begära?!

image382
(utsikten från barnens balkong)


Igår vad jag in till Zürich och hittade lite smått och gott till maskeraden på lördag, sen mötte jag upp med aNNIk lite senare på kvällen, räknade tuggor och drack bärs. Sen åt vi en Mcflurry Daim och hade dansuppvisning medans vi väntade på spårvagnen hem. Passade även på att ta lite bilder när solen var lite högre och inte bara bländade.

Enjoy!



image386

1 year ago..

jag får ju inte heller glömma vad vi gjorde förra året! Dedagen då jag lämnade Orlando, med min vapendragare i vått och torrt Carro vid min sida. Vi for till JFK i New York och mötte upp med Malena, för vidare transport till det underbara Las Vegas! Gud så roligt vi hade, och vilket underbart väder och atmosfär det var. Jag får en kniv i hjärtat varje gång jag blickar tillbaka.

Det var nog faktiskt 3 av de underbaraste dagarna i mitt liv, och då menar jag HELA mitt liv.

image379

image381

image380



Tarkan feat. Wyclef Jean


Rätt så svängigt =)

2 years ago

Idag är det exakt på pricken 2år sedan Malena, Madde, Emma & Jag satte oss på flyget mot New York, och började våra äventyr i USA...


image378
(2006-01-23 09:44)

BRA!! men surt för mig =(

Varför händer alltid, ALLTID sådant här när man är borta för?! Men men, nu är det bara att hoppas att det kommer folk också, annars är det j*vligt dålig stil! Så skärpning alla Morabor, nu måste vi hejja på våra masar och se till att dom vinner, så vi får hänga kvar i elitserien!

Nu har även snål-Verner råd att gå!

Slöast i stan

usch, idag är jag verkligen såååå slö! Efter jag lämnat barnen, åkte jag hem och sov 1½timme, sen dammsugit och förberett middagen. Kvar på schemat är en sväng till Migros och duscha, och jag har 2h på mig. Så jag ska nog rotera snart, men vart finns orken? Usch, hatar att vara såhär trött! Det är lite tur i oturen att Zürich-trippen med Annika blev inställd idag. Fast det är klart, hade vi skullat åka in, så hade jag ju fått lov att skynda mig och fått allt klart. Vilket å andra sidan hade vart jäkligt skönt.

ZZZZZ

Ingen rast, ingen ro

De senaste dagarna har gått ett i ett, har knappt vart hemma. vilket har både sina för och sina nackdelar.
Annika och jag är ute och gör stan, vilket inte är bra för pluskan. Hittade ett par supersnygga och VÄRLDENS skönaste skor idag, som jag bara fick lov att köpa.

image376
                                                                                                                   180svenska pix


Sen var vi och hämtade barnen, och dom hade tennis efteråt. Sen när vi kom hem var det bara att hjälpa Åsa med maten, sedan slänga i mig den, och springa till tåget (som jag sedan fick stå och vänta på i 10min!) För det var dax att gå på aupairmötet på Svenska Kyrkan, där vi idag hade vinprovning på vin från Schweiz. Två mycket goda vita viner, och 2mindre goda röda. Men trevligt var det!
Efter det gick Annika, jag & Emma (som är aupair i den första svenska familjen jag pratade med) till Starbucks och avnjöt en Strawberries & Cream frappucino. Och det känndes som att vara tillbaka i Florida igen.

Men nu måste jag nog nästan ta och hoppa i säng, står inte på förens klockan ringer, och jag sover så otroligt skönt om nätterna!  Sen blir det att lämna barnen, fixa det som ska fixas här hemma, åka in till Zürich med Annika och se om vi kan hitta något att klä ut oss till/med på lördag, då vi ska på maskerad =) Sen på onsdag ska vi in på ett annat möte. Jag vet inte ens när jag ska ha tid att duscha!!.

Tjipp!

image377


är man bäst så är man

Jag måste bara säga att jag är j*vligt nöjd med min "nya" blogg.
Tar man sig bara lite tid, så kan man få under att ske!

image375

Ska dona lite nu, sen ska jag och aNNIK in till Zürich och leka turister ;)

Nytt och frejsch & Stadstur med Annika

Började morgonen med sovmorgon, gött att få sova ut! Sen slappade jag i sängen med Acer i knät och fick ju lov att sysselsätta mig med något, och en ny header till bloggen har stått på agendan ett par veckor, så nu var det dax. Har ju tom lagt inn bildredigeringprog på datorn och allt, så nu var det dax. Och ja, resultatet finns här uppe. =)

Sen bestämmde Annika och jag oss för att vi skulle åka in till Zürich en sväng, och ja, det blev en lång sväng, kom hem för snart en timme sedan. Vi har strosat runt, fikat och fönstershoppat (eftersom allt är stängt på söndagar, förutom fik, restauranger och butikerna på Bahnhof) Fikade på Starbucks och satt ute i solen och myste, gick lite på Bahnhof & Bahnhofstrasse och fönstershoppade lite till. Sen blev vi hungriga och gick till Zickzack och satt där i typ 3timmar och åt gott och drack öl. Mycket mysig dag! Och vädret, ja det går verkligen inte att klaga på! Strålande solsken, ett par plusgrader och vindstilla. Som vilken fin vårdag som helst. Har gått omkring i långärmat, lämnade jackan hemma. Det enda är att dom inte har rökförbud på krogarna, så man stinker ju rök när man kommer hem, vilket är mindre kul!

image372

I ♥ it here!





IKEA & ÖL

Började dagen med att passa B + 2kompisar, sen vid 1 åkte alla tre, och jag blev ensam hemma, eftersom resten var på roadtrip till Tysklandet. Softade och tog en dusch, och undrade vad jag skulle förgylla dagen med. I brist på annat så letade jag upp hur man skulle ta sig till IKEA, och drog iväg. (Blev dock 40minuters omväg, eftersom jag missade stationen jag skulle av på, så det blev lite sightseeing ist) Strosade på IKEA (störsa IKEA:t jag vart på tror jag), och shoppade lite smått och gott. Sen stämmde jag träff med Hanna på HB, och vi gjorde McDonalds i ett par timmar, sen skulle vi ta en kaffe med Annika & E, men det slutade med 7tjejor och ett par öl. Mycket trevligt var det =) Sen tog Annika & Jag tåget hemmåtöver, och ja, nu sitter jag här, och ska snart sova. Imorgon får vi se vad som händer och fötter. Se om jag kan hitta på en annan utflykt.

Kram!

Fredagsmys

Å & J skulle iväg, så jag,och barnen har haft myskväll här hemma. Vi började med pizza, sen gjorde jag och B krubbelurer, spelade Wii och avslutade med Independence Day & chips. Hur mysigt som helst, och snällare barn (som dom vart ikväll) får man leta efter.

Nu ska jag sova, ska jobba lite i morgon, men sen är jag ledig på eftermiddagen. Puss & godnatt!

Congrats!

Shitt, vad äro detta? Här sitter man och surfar runt, kommer sen på att man lär ju kolla ställningen. Vad möts man av då?! Om inte det otroligt underbara; Mora - Djurgården, 5-2, Avslutad. WOWO!
Sådär ska skåpet stå mina grabbar!
Fortsätt så!

image335

Grattis Lisa!!


Grattis på födelsedagen Lisa! Hoppas du haft en underbardag!!
Miss you!

image368

Hejja Mora!

Jag har ingen aning om hur dom spelar, det enda jag vet är att ställningen just nu är 2-1. Keep up the good work!!
Och ta nu de där 3pinnarna som vi behöver så väl! Kvalserien, det inte funka!

Framåt, framåt, framåt masar!

Jag önskar att jag kunde vara där och hejja på och skrika, men det är lite svårt när man sitter i Schweiz, och dessutom vet jag inte om jag vågar med tanke på hur hes jag blev sist ;) den där jädrans hostan var inte att leka med heller, så det säger vi nej tack till i fortsättningen!

röda, vita, gröna, MIK

fantastiskt


Det är något så otroligt mycket man hinner få gjort, bara man går upp på morgonen!
Idag har jag redan hunnit med att lägga i lunchlådorna, äta frukost, åka med barnen till skolan, handla mat, plockat undan, åkt in till Zürich i 2h och gått Bahnhof straße*  upp och ner, städat köket, ätit lunch och dammsugit hallen. Nu ska jag sätta mig och pusta ut till klockan 15. Då börjar nästa pass.

*gata med massor av affärer i en salig blandning utav H&M och Chanel, typ som drottninggatan, eller mer som Millenia Mall, fast utomhus. ;)




Kingen

Joda, jag tog mig både till och från Zürich på egenhand! Var inte så svårt! Skrev in min på tyskakursen och kikade runt. Sen har vi vart på tennis, och jag har sett alperna! =)

Jag hatar aftonbladet, varför måste man vara plus-medlem för att få läsa sådant som man behöver och vill läsa? [
Här] Snikna jävlar!!!



Zürich

nu ska jag ut och göra Zürich ensam, vi får se om jag hittar hem till Zumikon igen ;)

Hallo from Zumikon!

Tjoho!

Nu har jag tagit mig hela den långa vägen till Schweiz!! Resan till Arlanda gick bra, trots skitväder, Uppsala var trevligt, IKEA är alltid IKEA, och ja, det var trevligt att spendera lite tid med mamy & papy. Inchekningen gick bra, dom var inte ett dugg intresserade av vikten på varken snowbardväskan eller handbagaget, så jag hade kunnat plocka med mig mer saker! =( Fikade på McDonalds med en El Maco Grande innan det var dax att krama om päronen och gå igenom säkerhetskontrollen. Och kontrollanterna som jobbade just då har då verkligen inte gått någon charmkurs. Glömde såklart att lägga ur datorn ur väskan (varför berättar dom bara sånnt när man kommer ihåg att man ska göra det?)  Väl innanför kontrollen så strosade jag omkring i Tax-Free'n hittade en god parfym som tyvärr var lite dyr =/ Får ta den nästagång ist ;) sen letade jag chockladrullar ifall jag skulle vakna av äckel-hostan på kvällen sen. Flyget var itid, och ja, det var inte mycket folk på det, det var flera säten lediga, och jag hade 3för mig själv. Lyx! Det bjöds på en god macka med vitlöksost, och en liten chokladbit.



På flygplatsen hade väskorna redan kommit innan jag tagit mig till bandet, och hittade på Åsa och hennes mamma på direkten. Väl hemma, så installerade jag mig i mitt UNDERBARA rum! på källarplan. Det kunde inte bli bättre! Stort och rymligt! (så Åsa, du får plats!) Jag är supernöjd, kännde mig som hemma så fort jag steg över tröskeln.



Idag när jag kom upp så spelade barnen Wii, vi käkade lite frukost och spelade lite mera Wii, sen åkte vi iväg och dom visade mig vart skolan ligger, och sen åkte vi till Zürich Zoo. Såg en Pingvin parad, och var in i en regnskog, där det var +35C och 80% luftfuktighet. Det var precis som i Florida när man gick utanför dörren på morgonen. Nice! Såg massa apor och stora sköldpaddor, några ödlor. Sen åt vi lunch, supergod köttfärsås. Gick vidare och kollade på lite elefanter och så. Sen åkte vi hem och fortsatte spela Wii, åt middag och nu ligger barnen och sover. Barnen är hur söta som helst, och vi kan nog ha mycket skoj tillsammans! Det här känns just nu skitbra!





I morgon börjar inskolningen, vi ska till skolan och sen på kvällen är det tennis, om jag inte minns helt galet.
Men nu ska jag kolla på Shark, och sen sova.

Puss & Hej!

Packad och Klar

Ärligt talat så känner jag mig rätt färdigpackad. Mycker mer packad än jag var innan jag åkte till USA 2006. Frågan är ju bara om det är ett gott eller mindre gott tecken. Antar att det visar sig i morgon. Nu håller jag bara tummarna för att dom inte kommer vara kinkiga vid inchekningen, för då vette fan vad jag gör. Då är jag körd skulle man kunna säga.
Det är STÖRT omöjligt att få med sig saker (läs: kläder) för 6månader på 20kg. Speciellt när man måste ha både vinter, vår och sommarkläder, och skor till det dessutom! (det är la dom som väger mest). Det går helt enkelt inte!
Gick i genom vad jag lagt i i väskan, och plockade ur en bikini, en solspray och något annat smått. Men det gör egentligen ingen större skillnad. Dessutom har jag proppat snowboardväskan full med skidkläderna och mina underkläder. Så kollar dom där i och säger att

-"Nejhejdu, det här går då verkligen inte för sig"

Då blir det kaos. Då bränner jag allt och sätter mig på planet utan en endaste pinal.
(okej kanske inte, men pretty darn close!)
Nåväl, jag finns på resdagboken också, sök på zphanky så hittar ni mig säkert ;)

Om man skulle våga sig på att lägga sig och sova då? Har ju tagit mina hostpiller, för lite mer än en timme sedan, så jag borde vara fit for fight. För hostar jag som jag hostade inatt, då säger jag upp mig. Det tänker jag INTE acceptera. Jävla halsjävel! Då går jag ut i snickarbo'n och sågar halsen av mig. För ärligt, halsen är väl ändå ett satans påfynd?

Nej, nu ska vi inte vara så deppiga, vi ska ju ut och resa! Lite pirrigt är det, i USA hade jag ju vart innan, men Schweiz det är helt nytt! Och dessutom, hade jag flyttat til Göteborg eller Sundsvall, så hade det tagit typ lika lång tid att åka hem, som det gör från Schweiz. Jag landar ju i Zürich innan mami & papi kommit hem till Mora igen.

tack och godnatt.

Avslutar med låten som spelades ofta och mycket innan jag åkte till USA, när man hör den vill man bara DRA! Vilket jag gjorde då, och som jag gör nu. <3

Linda Hedlund - Nothing can stop me



Dyrt

Det är allt dyrt att vara förkyld;

image344Nässpray: 39:-
Halstabletter: 35:-
Hosttabletter: 106:-
= 180:-

får inte heller glömma det man förlorar på att vara hemma och vara sjuk, ist för att jobba.
Det är ju hutlöst! Nästan bättre att ligga vaken hela natten och hosta så att det känns som att man hostar upp lungorna. Ja, nästan så.

hostihackihälinen

Vet ni vad Finlanfs bästa skidåkare heter? -Hacki Hälinen.

Nåväl, om det ändå vore så roligt, för det är det allt annat än här på fasanvägen. Varje gång jag lägger mig ner för att sova, så börjar det kittla och klia i halsen, och sen börjar det, hostandet. Host, host, host, host, ända tills luften tar slut, och kräckreflexserna sätter in. Hann precis somna första gången, sen var jag upp och satt en sväng vid datorn och väntade på att det skulle lugna ner sig, sen har jag sovit i kanske2-2½timme tills det var dax igen. Så nu sitter jag här med en bailys och hoppas att denna mardrömmsnatt snart är över. Jobba, bör man göra det när man hostar som en häst? Njae, frågan är ju.

Pileup on I-4


Läste igår på aftonbladet om det
här

Det som gör saken lite läskig är att det är på just den vägen som jag åkte när jag skulle hämta/lämna pojkarna i Plant City. Fast är riktigt glad att jag inte är där nu, orka sitta och åka massa omvägar, för att sen hämta upp vildarna? Nej tack, skönt att slippa det!

I början stannade jag alltid i Haines city och käkade frukost på Mcdonalds, och detta är aldels i krokarna.
Och det är inte konstigt att det hände, när jag skjutsade iväg pojkarna på måndagsmornarna så var det nästan alltid dimma där, och lägg brandrök på det, + att alla kör som tokar för att dom ska hinna till jobbet, även fast sikten är dålig.
Undrar bara hur det går för Randy, om han tar sig till jobbet eller ej? För han åker ju denna vända varje dag, och han kör som att han stulit både bil och bensin.

Hittade lite mer info och bilder på Central Florida News 13

The Exies - Tired of You



Siter och fyller pINK med musik, nu ska han bli full, fullare och fullast ;)
Hittade denna låten bland alla mina låtar, har inte lyssnat på den på länge, så jag tänkte att jag kan lika väl dela med mig den till er =)

Enjoy.

aaargh!!

image343


Precis såhär käner jag mig just nu!! Jag blir tokig på den här packningen!!
Jag vill bara ställa mig och skrika och slita håret av mig. 20kg är INGENTING!
Det känns som att det enda jag har packat är kläder, höll nästan på att glömma dojjorna!  Och nog behöver man väl mer saker än bara kläder? eller? Damn it! Fick iaf lov att ta en liten paus, och här sitter jag.
Om man skulle göra ett arligt ryck igen, så det blir klart. Så jag slipper bry mig mer.
Utan bara plocka i det sista på lördag, och sen åka till Arlanda.


Wishes @ Magic Kingdom, Orlando, FL


På nyårsafton så var alla så hysteriska över att se fyrverkerierna, men jag måste då säga att jag är bortskämd, fyrverkerier är inte samma sak nu som innan jag såg Wishes på DisneyWorld i Orlando. Hittade musiken till wishes på datorn, och fick gåshud, så jag fick lov att kolla om det fanns något från fyrverkerierna på youtube.


Det är verkligen, absolut, inte ens i närheten av samma sak att se detta klipp, som att stå där framför slottet, efter en hel, eller halv, eller ett par timmars springande och köande i värmen och solen. Eftersom benen inte längre orkar bära en så sätter man sig ner på den varma asfalten och bara väntar tills det ska börja. Och ja, jag fick gåshud varjegång (även om jag såg det kanske 20ggr)! Något jag också sakar är dom kvällarna man satt hemma och filosoferade på caymus loop, och när klockan slog dax för wishes, så började det dåna i väggarna.

Så här, är ett klipp på avslutningen på wishes:




We're all just children, reaching for our dreams.
There shining high above us, and even though it seems, so far
We put our faith and hope on a shooting star.

Wishes, dream a dream
Wishes, set it free
Wishes, trust your heart
Just believe

Star light, star bright
First star I see tonight
I wish I may I wish I might
have the wish I wish tonight
We'll make a wish, and do as dreamers do.
And all our wishes,
will come true


Ska bli spännande..

.. på Arlanda på lördag. Har ringt jorden runt för att få veta om jag ska lägga till på min bokning att jag ska ha snowboarden med eller ikke. Tjejen på SAS igår sa att det var bra om jag la till det, men då visste jag inte längden på den, så jag sa att jag skulle ringa tillbaka idag, vilket jag gjorde, fick tag på en kille som sa att man inte behövde säga till att man hade en snowboard med sig, men att jag kunde ju ringa till Swiss och höra, för han kom inte åt deras informationssidor på amadeus. Så jag ringde dit, kom till en kille som snackade engeleska med franskbrytning, och han sa att han inte kunde komma åt min bokning, nähä sa jag och ringde till stället Åsa bokat resan, men där stängde dom kl 16, och detta var 16:30. Så jag bestämmde mig för att ringa till Swiss igen och göra klart med dom om man behövde berätta om snowboarden eller ej. Och vem hamnar jag hos, om inte SAMMA kille som sist. Men nu fick vi iaf utklarat att man inte behövde lägga till snowboarden på bokingen, dessutom var det gratis att ta den med sig, tjejenSAS fick fram att det skulle kosta ca200kr. Så ärligt talat så fattar jag nada.

Så jag åker helt enkelt till Arlanda på lördag med inställningen och förhoppningen på att snowboarden får följa med utan att vara tillagd på biljetten, gratis eller för 200spänn, (helst gratis då!), och att dom har en plastpåse man får lägga in den i, så att det snygga fodralet jag köpt idag inte går sönder eller blir smutsigt.

image336

Motivation; ZERO!

Jag har ärligt ingen motivation till att packa, för jag har absolut ingen ANING om vad jag kommer att behöva ha med mig, det jag har plockat fram just nu, är typ halva min garderob och hälften av alla mina saker, sure bacon jag kommer få plats med det under 20kg gränsen.No way. Dessutom har jag varken plockat fram skor, och dessutom så är allt inte tvättat ännu, det vill säga att det är mer kläder som ska med. FUCK IT! Jag hatar att packa. Dessutom tyckte dom på SAS att man bara får ha ETT handbagage, och EN handväska. När jag åkte till USA var det iaf liiiiiiiite bättre service, då fick man iaf ha ett handbagage och en handväska/en dataväska. Men nu så går dataväskan som handbagage. Sugit. Det förstörde typ alla mina planer på att få med mig allt. Så nu är jag tillbaka på GÅ.
Saken blir ju inte precis bättre av hesheten, och halsen retas och gör ont...

Det är väl ingen panik ännu, bara man får allt tvättat och iordningställt, så får man rensa när man plockar i det i resväskan, det är helt enkelt så jag MÅSTE göra.

Change of plans


Det var ju meningen att jag skulle jobba 12-19 idag, men i morse när jag vaknade så hade min röst gömt sig någon annanstans, har dock blivit bättre nu när stämbanden har fått värma upp sig lite. Men det är fortfaranade ont och skitdrygt att prata, så det är nog mest rätt att stanna hemma så halsen får vila upp sig.

Fick en kallelse till livmoderhalscancer kontroll 22 januari, så jag ringde och sa, -"hörre ni, då är jag i Schweiz och kan inte komma!" Varpå jag fick till svar -"Vi har ett återbud idag, kan du komma till 10?" Yes sa jag, lycklig som en lärka, för nu slipper jag gå till MUM, för att få recept på piller. Och jag fick det gjort idag, det var nog det aldra skönaste!

Dagen fråga: Varför känner man ett behov av att man bara måste få prata/sjunga, även fast man inte borde, så att det onda och hesa går över?

4 days left..

Det är 4dagar kvar tills avfärd, och nu har jag börjat förstå att jag snart ska åka. Jag har också insett att man måste packa, och att det ALLTID är lika svårt. Vad ska man ha med sig? Jag har börjat plocka och dona lite idag, men det känns som om det aldrig tar slut, kommer alltid på mer och mer saker jag behöver. Eller kanske inte behöver, men som jag vill ha, och kanske kommer att ha användnig för. Varför lär man sig aldrig, att dom där sakerna man bara ska ha med sig för sakens skull, eller att man kanske kommer ha användning av det, det är saker som egentligen hade kunnat stanna hemma. Bara det att man inser det när det är för sent.
Men det blir nog bra, får vi hoppas! Är både skönt och jobbigt att jag ska jobba på fredag, men det är lika bra, annars kommer jag att få gråa hår av packningen.

Något som känne jävligt jobbigt är att jag gått och blivit hes och har ont i halsen, mycket av det har jag nog att tacka hockeymatchen i lördags för. Skrek ju som en tok! Inte bra, men kul! Och inte nog med det, man har ju blivit tv-stjärna också. Typ 5-6st har påpekat att dom såg mig på tv, och att man ju inte kunde stå och prata i mobilen när man var på hockey. Det gick ju inte för sig. Haha. Nåväl, så är det. Nu vet ag iaf att jag ALDRIG kommer att medverka i någon dokusåpa. Thats for sure!

Tog en liten paus i packandet nyss, och kollade på nyaste desperate housewives. Kan man annat än älska?

Mora IK är dom bästa!

FY FAN VILKEN MATCH!!! Hejja hejja Mora IK! Vi krossade Brynäs, 4-2! Hoho! Det var värt alla 130kronorna det kostade i inträde, vilket ös! Den stora frågan nu är ju om jag kommer kunna prata i morgon.. Ny dag, nya bekymmer. Men det här skall firas! Vinet flödar, snart skall duschen entras och en sjunolla ska knäppas!

image335





I <3 youtube


man kan verkligen hitta ALLT på youtube. Måste bara lägga in detta UNDERBARA klipp, med en av de bästa scenerna ur Sunes Sommar.

Sit back, hold tight, and enjoy!


Hockey

Nu har jag bestämt mig för vad jag ska göra ikväll, jag ska gå på Hockey!
Mora  -  Brynäs.

Ska ta och dricka upp mitt vin som jag har kvar, sen ska jag hejja fram Mora till en vinst!
Och nog har Smidjegrav fått sig en ansiktslyftning när det över en natt blev FM Mattsson arena.

image333  image334
Kan nog ärligt säga att Smidjegrav var en av Moras största skamfläckar! Hujedamig!

HEJJA MORA!!!


Date

Har precis kommit hem från en mycket trevlig date, med ingen mindre än Fru Millurt, her self! Såklart var det mycket folk som alltid vid menybytet, så jag satt och inspekterade förmågorna som jobbar där nu förtiden, och jag kan ärligt säga att jag skämmdes lite i hjärtat över vetskapen att jag har jobbat där. dock var det ju LITE högre klass på medarbetarna då, än nu.


Killen som stog i kassan verkade HELT otinresserad av de som beställde, och helt plötsligt bara försvan han och lät en tjej stå och vänta med pommesen på brickan som antagligen blev kalla och äckliga. För att sen när han kom tillbaka säga att -"det dröjer på din hamburgare, gå och sätt dig så kommer jag ut med den". Det kunde han sagt innan han försvann. Nåväl, så är det. Är bara glad att inte jobba där längre, även om det kliar lite i tarmen efter stressen och att komma dit och bara ÄGA, och visa alla hur det ska gå till.
Men men, det får bli en annan gång, för nu har jag fullt upp med att tänka på vad som får, och vad som inte får följa med till Schweiz. Om 1 (EN) vecka sitter vi i bilen påväg till första anhalten IKEA i Nersala, för att sedan entra Arlanda. Och jag måste erkänna, det pirrar inte ett dugg i min mage, antagligen har jag inte förstått att jag snart ska åka, och det känns av någon underlig anledning att detta egentligen bara är en dröm, och att jag vilken dag som helst kommer få ett mail där det står något i stil med "Lurad, jag bara skojade, vi vill inte ha dig som våran Au Pair." typ. Desstom är lixom inte lika big deal att bara åka till Schweiz som att åka över atlanten och till det stora landet i väst, som jag gjorde sist. 2½timme tar flyget till Zürich, och typ 3½ att åka till Arlanda. Sooo, you do the math. Nåväl, nu ska mor och jag göra mora och jysk, och poppa Blender på full volym i bilen.

(btw. El Maco till frukost är något jag varmt rekomenderar, så JÄVLA gott!!)

Puss & Kyss.

Maskeringstejp vs. silvertjep

Jag har alltid vart ett stort fan av maskeringstejp, har man bara rätt sort som fäster på allt, så kan man använda det till nästan allt, men efter att ha läst detta så är jag inte lika säker längre.

Go Silvertejp!

Varning för gas


Jag är gasig i magen, efter att ha suttit och hållt på det hela dagen på jobbet, slutade 9 denna afton, och börjar 8 i morgon, yippikayey! Så därför skall jag snart förföra Acer och ta med honom till sängen, så vi kan kolla på avsnitt
 10 & 11 av Gossip Girl!
Sen vettefasiken vad jag skall roa mig med =/


The return of El Maco

image330


Japp, det är sant, Jossa informerade på Nyår att El Maco var på g tillbaka till svenska McDonalds, och idag är denna dag! Jag ska på McDonalds inom en snar framtid. El Maco är LÄTT den godaste hamburgare, EVER!


Och denna gång hinner jag få ett smakprov innan jag ger mig av ut i den stora vida världen! Missade när den var på besök sist juhu, buhu. =(






Frågan är ju bara NÄR Salsa Chicken Flatbread kommer tillbaka?!
Det är min absoluta favorit, näst efter El Maco. Fast det är klart, El Maco har ju vart på tapeten ett par gånger, men Salsa Chicken har vi inte sett sen vintern då jag åkte omkring i Saaben och spanade på plogbilar, och ja, det är ett par år sedan.

image331
XOXO

Grått nytt år!

Då har man överlevt ännu en nyårsafton, allt känns som vanligt. Den enda skillnaden är att man i ett par veckor kommer att skriva 2007 ist för 2008 när man ska skriva något innehållandes vilket år det är. Det är ett störningsmoment!

Nåväl, kvällen igår var helt underbart keeeeng! Middag hos Anna, med Anna, Jossa & Mig. Vi åt tills vi nästan sprack, flyttade in i salongen och slappade i soffan, tolvslaget firades utanför Wasa, jag var såklart segast i stan och fick inte av korken på skumpan förens en bra bit in på 2008. Haha. Kvällen fortsatte på Wasa, dansandes hela natten lång, tills det var dax att gå hem. Och jag kan ärligt säga att det var läääääääääääääääänge sedan jag hade så kul på Wasa!

I morse, eller ja, i förmiddags när jag vaknade så mådde jag skitbra! Inte ett spår av bakfylla! Precis som på den gamla goda tiden! Ändå dracks det en salig blandning av, vin, cider, öl & bailys. 10minuter efter jag vaknade ringde Anna och ville äta pizza. Sagt och gjort. Mums mums! Sen cyklade jag hem, vilket var så otroligt skönt och uppfriskande. Men där gick gränsen för vad man ska göra en dag som denna, så resten av dagen har jag spenderat i sängen, kollandes på Gossip Girl på datorn, som jag bara fick lov att spana in och se vad det var för serie, många som skrivit att den är bra.

image329





Har ju bestämmt att jag inte ska vara så tjurskallig och dissa sånnt som det pratas mycket om. Vilket var ett smart drag, för det är en RIKTIGT bra serie! Snygga killar, snygga tjejer, och massor av intriger! Vad med kan man begära?






Jag har även börjat packa lite smått, eller iaf börjat lägga fram de kläder jag vill ha med mig, så får man köra en sista sållning då det är dax att försöka få plats med allt i väskan som inte får väga mer än 20kg. Yey!