Helgen

Helgen har vart helt toppen!! Har knappt vart hemma, kom ju hem lite efter 6 på lördagsmorgon, typ halv 5 på söndagsmorgon. Sen när vi vaknat har det bara blivit uppfräshning och påklädning sen åka iväg igen.

Igår så var Annika, Emma & Jag in till stan, för att käka lite frukost/lunch, kl 16! Målet var vad som helst förutomimage389 McDonalds. Så vi gick och kollade vad dom hade för gott att erbjuda på Oliver Twist, och bestämmde oss för att stanna. medans vi väntade på maten spelade vi dart, jag ledde stoooooort i början, men tillslut så vann Annika..Grattis! Men kul hade vi! och maten, ja vad kan man säga mer än att det var så otroligt gott. Speciellt pommesen, drömde om den inatt t.o.m, så det säger väl allt?! Efter detta så pratades det om att åka hem och glo på film, då Emma kom på den geniala iden att vi kunde ju gå på bio! Sagt och gjort, 5minter efter vi kom dit så började P.S I love You, vilken vi alla 3 ville se, så den tog vi. Den var ju huuuuuur bra som helst! Och inte nog med det, mitt i filmen, så tändes lamoporna och filmen stängdes av, och alla började gå. vi tänkte, vafaaaan? Men vi kom fram till att det var toalett paus. Vilket var bra, eftersom det inte hanns att gå på toa innan filmen..


Det var allt bra segt att komma upp i morse, har ju inte blivit så många timmars sömn i helgen. Så efter jag lämnat av barnen på skolan så tog jag mig en 1:45minuter tupplur, vilken var välbehövd!!
Så nu ska jag snart ta och dammsuga lite där uppe, gå och lämna lite saker på Migros, och sen kanske åka in till stan. Hittade ett par byxor på H&M i fredags för 19:90franc, och eftersom jag är i stort behov av byxor, så tänkte jag åka in och se om det är något som passar och som jag vill ha. Dom är dessutom gröna, vad kan man ha till gröna byxor?!




Skrivet av: Emmy

Åhh, vad jag vill se den där filmen! Men hittar den inte på nätet... Suck! Låter som att du har det bra nere i söder! Härligt att se lite annat än kalla Sverige.


Spunk me here:

Du heter:
Vill du att jag ska komma ihåg dig tills nästagång?

Din e-mail:

Din blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback