in 30minuten

drar vi ner till Nelson och shakear ASS!! ;) Ser vi redo ut? YES INDEED!!
Vi skall såklart önska Ein Stern, som vi poppat på repeat nästan hela kvällen, och nu sitter texten nästan som ett smäck! Wir Lieben Deutch, Emma und Ich. Vi ska bli tyskar, vi ska hitta dom snyggaste och såklart hångla ikväll! ;)

oooooh!!! '
image566

Einen stern der Deinen Namen trägt
Hoch am Himmelszelt
Den schenk ich Dir heut Nacht
Einen Stern der Deinen Namen trägt
Alle Zeiten überlebt
Und über unsere Liebe wacht

Dj Ötzi - Ein Stern



Detta är lätt Kvällens låt! ;) ( på delad plats med La Bomba )
Party party!

Äntligen Hemma!

Lite senare än planerat kommer vi även hem denna helg Emma & Jag. Efter nelson fick vi för oss att hälsa på Johanna på Pirana (?) på Langstrasse. Och ja, efter en liten promenad, en kebab, lite sömn på 11:an, och ett litet pitstop i Rehalp (they try to make me go to Rehalp, and I sayd No, NO, NO!

image565

Fredag och slutkörd

bara jag väl hade bäddat ner mig igår så somnade jag nästan på direkten, thank god! Fick även sova nästintill ostört tills jag själv bestämmde mig för att vakna. Underbart! Sen städade jag resten utav rummet, duktiga jag!
Kollade på Bond med barnen sen åkte B & jag och badade på bahuset i Zollikon. Helt superunderbart nice var det, solen sken och dom hade värsta spat ute som var varmt och bubbligt. Dit skall jag styra kosan flera ggr!

image564
Nu är jag dessvärre helt slut i huvudet och kroppen efter allt plaskande och vattenrutchbaneåkning, och sitter och inväntar Emma & CH, så det kan bli lite galenskaper även denna afton! Det ser vi fram emot!

Men nu ska jag nog ta och slappa lite, och kanske fortsätta kolla på Rapport till Himlen som jag började på igår. Skummt att man fortfarande kommer ihåg en del saker, trots att jag inte sett det sedan 1994. Bra är det iaf, och Johan Widergren är lika söt nu som jag tyckte han var då.



Hur i h?

Hur i helskotta ska man kunna sova, om man inte ens känner sig trött. Pressen blir dessutom inte mindre av att man känner att man "måste". Alla vet vi ju att man måste sova, men jag lär verkligen ladda batterierna inför kommande helg, OCH vecka. Utgång/Fest i morgon och på lördag (till kl 6 på morgonen), slödag på söndag (som alltid, och man är alltid lika slut) Sen fortsätter det med jobb måndag skynda sig till svenska kyrkan, för att sedan stressa vidare till flughafen och hämta upp mammi & siss
Jag kommer inte få sova riktigt på över en vecka.
När jag sedan får sova ensam, så ska jag upp på måndagen och jobba.
YEY.
Nåväl, det är massor utav roligheter som händer, och det ska bli kul att se mammi och siss igen.
Så jag ska nog överleva. Dessutom har jag faktiskt "sovmorgon" i morgon.
Det bästa med att mormor är här.

Och idag känns det verkligen som att jag inte har haft en endaste lugn stund.
Gick upp, tvättade, hängde med B & C, var till tramolino, när vi väl tog oss dit! ja, jag körde fel minst 5-8ggr på vägen dit, fastän jag hade en gps som berättade hur jag skulle åka.
I suck!
Inte så lätt att åka genom hela Zürich innerstad, ensam, med en gps när det är första gången jag åker utanför Zumikon (med undantag för kaninmatning i Itschnacht & Tennis i Oetwil am See).
Vägarna gick inte riktigt som gps'n sa, och jag förstog. Saken blev sannerligen inte lättare av att jag hade en såkallad 'expert' på att hitta och köra bil, och en som satt och oroade sig över att vi aldrig skulle komma dit, i baksätet. Men det gjorde vi, tillslut. OCH hem!
Sen var det bara att stressa iväg och mata ninisarna och skynda ner till tåget för att hinna äta innan tyskan.
Som jag HELT och hållet glömmt bort, tills CH påminnde mig.
Bra där, Annika. 10poäng till mig.

Äh, man kanske skulle gjort ett försök att somna iaf? Det är ju värt ett försök..

Våfflor

I tisdags var det våffeldagen, igår var Emma & Jag och kollade på svensk tv hos kaninerna, det blev kockduellen, barnmorskorna, fotboll, morgonsoffan, och lite annat smått och gott. tillbaka till Våfflor, på svenska kyrkan på måndag skall det gräddas våfflor, för visst kan man väl inte bli annat än sugen när man ser detta klipp?


Benjamin

Björn Gustavsson är mannen på allas läppar, men Benjamin då?


Grattis på 1årsdagen, fastersfavorit!!

Vad är det för en dag? Är
det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det
Elias födelsedag! Hurra! Hurra! Hurra!

Idag så har ju världens sötaste brorson firat sin 1års dag!!
Spännande, spännande!
Har tyvärr inte haft lika mycket tid till övers idag som jag hade när systeryster fyllde år,
så vi får nöja oss med en endaste bild på sötegrisen!

image563
Den sötaste av alla Ersson's, ja han klår tillochmed mig i sockersöthet!
Men ett och annat har han redan lärt sig utav mig ;)

Vem försöker jag Lura?

Ärligt, jag gick igenom min "blogglista" på bloggar som jag läser typ det sista jag gjorde innan jag gick och nannade vid 23. Hur kan jag någonsin ens tro att någon har uppdaterat mellan 23 och 7 ? Nej, skärpning! Nåväl, det är iaf skön avslappning.

Crazy Friday

Ojoj, efter slappkvällen med tacos och film hos Emma på torsdagen, så var vi laddade till tusen för fest på fredagen. Började med ölfrukost kl 12 som jag nämnt tidigare, sedan drog vi hem till mig (i snö/slaskovädret) och forstatte med galenheterna, och blev sådär lagomt packade lagomt tills tåget in till stan gick. Annika var på samma tåg, så vi joinade henne och drygade oss hela vägen.. Stackars Annika! Hamnade sedan i slagsmål med trappen på tåg, det slutade med att blodet forsade från mina knogar..(typ) Så, slåss aldrig med en tåg! Den läxan fick jag lära mig, den hårda vägen.
Mötte sedan upp med Emilia, hennes mamma och dennes kompis för "avskeds"middag på Crazy Cow. (Emilia åker ju hem imorgon (tisdag). )

Crazy Cow var rätt grymmt, vissa kommer inte ihåg vad denne åt, andra drack mjölkdrinkar eller sex on the (vad det nu var) och några åt mat ut en korg.. En mycket spännande afton! Några timmar senare, och träsmak i roven vinkade vi av Emilia, mamman och kompisen, och Annika klättrade i buskar, för att sedan vandra vidare till Nelson. Satt där till strax efter 1, då vi bestämmde oss för att ge oss ut på äventyr, Emma och Jag. Annika hade redan åkt hem tidigare..

Det slutade iaf med att vi kom hem strax innan 16 på lördagseftermiddagen, och en 50minuters vandring upp för ett berg kl 2 på natten.

Idag bjuder jag på både ord och bilder.






image561
Bill und Bull

Åsa; lätt att vi inte är!
That's what makes us, US.
;)

why?

Det är alltid trevligt att höra av folk sen förr, även fast jag intalar mig själv att jag kommit över det, så rivs ändå gamla sår upp... Fast ändå inte, det är bara konstigt. Äh, jag vet inte. Jobbigt fast ändå inte. Nåväl, slut på sammel.

Kanske är dax att sova? Får tänka på något annat, som 24meter lång tex..

Vad är klockan?

Vad är klockan?

image537

image538
Helgens bästa.

saru?!

Äntligen hemma

Hey, det är lugnt, jag är van

Vi missade första tåget hem, så vi fick vänta en halvtimme till, men nu är vi äntligen hemma, tänder borstade, pjamasen är på, och vi är i sängläge. Det börjar ju bli dax, klockan är ju 7. Såååååå, ja det är hög tid att sova.

Bjuder på en av kvällens bilder, så tackar Emma & Jag för oss!

image536

en gång


en gång är  ingeng gång.
Nu drar vi ner på stadelhofen och vidare till neslon, or whattevvvaaaaaaaa...

Ich liebe bull! und ich bin bill!
danke shööööööööööööööööööööööööööööööööööööööön, danke schwein!     

hahahahahahahahahahahahahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

martini is tha shit  

Hoi from Effretikooooon

tjabba tjena! sitter och våldtar Bills (emmas) dator medans hon springer omkring som en yr höna och gör sig redo för avfärd mot Zumikon. Vi drar hem till mig, jag har ju rabbitduty även detta lov. Så vi ska och mata ninisarna...
Sedan skall vi forsätta att dricka bärs, vi knäckte den första 12:06 nu på förmiddagen. Mums med öl till frukost! ;)
Och vi måste ju njuta av våran semester! ;)

Nää, kanske ska ta och packa mina saker och klä på mig, för bussen går om 30min. Later dudes!

emma, tack för lånet! och tack för inatt..

Skitväder AB!

Jag är nästan glad över att jag inte dragit isär mina gardiner ännu, för när jag kikade ut genom glipan så möttes jag av en syn jag absolut inte var redo för!
SNÖ!
Snötussar stora som mina dammråttor. (och dom är stoooooora som monster)

Seriöst?!
Förra lördagen gick jag omkring i LINNE, och denna helg får man gå omkring i mössa.
Nej, det är NÅGOT som inte stämmer.

Jävla Piss!!
Nu jag går och tar mig en varm dusch och hoppas att det slutat snöa när jag är klar!



Väldigt normalt väder detta, nu 30minuter senare så skiner solen! från klarblå himmel. Altså? Jag blir tokig!
Eller var det duschen som gjorde det? Spolade bort dom äckliga molnen?
Kan så vara.. Who knows.

Schöne Ostern!


Schöne Oster, oder, Glad Påsk!
Skärtorsdag, eller som det heter här Gründonnerstag.
Ikväll blir det öl och ostbollar

Äh, har inget mer vettigt att tillägga..

Tschüss!

Ibland har man det bra..

När jag kom hem från stan nu i eftermiddag, så var det bara att slå sig ner vid matbordet och äta middag. Snacka om timing! Och jag är riktigt glad att jag kom hem då jag kom hem, för i afton bjöds det på potatismos, brunsås, köttbullar och lingonsås! Det var så det ******** i munnen! Sedan blidde det efterätt, bestående av kladdkaka som B bakat idag.

Jag har ont i mitt finger jag skar mig i härom dagen :S

Annars idag har jag städat huset, som alltid på onsdagar. Denna gång gick det lite fortare eftersom jag hade lite tidspress på mig. Vilket var bra! Sen var det bara att glida ner på stan och kika i affärer. En mycket trevlig dag har det vart!

Något som är bra är att Leksand ligger under med 2-0 mot Malmö. Mora har fortfarande 0-0 mot Rögle. Vilket iaf är bättre än att ligga under! Så, just för tillfället är jag nöjd! Men det är 20minuter kvar, ajaj!
HEJJA MORA! KOM IGEN NU!
Visa vart skåpet ska stå!

Min drog just nu är; Paprika chips
Har aldrig vart ett stort fan av chips, och speciellt inte lövtunna oräfflade chips. Men dessa! OH BOY!
Farligt är vad det är!
image535




YES!!! 1-0 till Mora!!
WOHO!



Ojojoj, this is what I'm talking about!
2-0 till Mora!!

Egentligen..

Jag är egentligen inte här, egentligen så städar jag. Det ser bara ut som jag sitter här och skriver/skrivit. Tro inget annat. För egentligen så dammsuger jag, så att jag ska hinna åka in till stan till ett och glassa med girlsen.


Egentligen.

Tyska

Jahapps, då är det dax för tyska. Har inte gjort läxan heller, skämms på mig! Men vafan, fattar ju nada, och dessutom blir jag bara förvirrad, förstår bättre utan att göra det som läxan sa att vi skulle. Virrigt?! I KNOW!
Skulle ha åkt med ett tåg för ett tag sedan, men jag orkade bara inte stressa, så jag sitter och mobbar Emma på msn ist. Alltid lika kul! ;) Men lär väl dra mig strax, längtar lite faktiskt, för då får jag ju faktikst läsa lite Änglar och Demoner, bara några sidor kvar nu. =(

Roligaste idag;

Emma - "Jag ska gå och laga lite kök!"





Jag vill, JAG VILL!

Jag vill åka till USA och handla billigt!! Jag vill, jag vill, jag vill! Usch fy och blä för dyra Zürich & Schweiz.


Hjärnsång

Jag har inte riktigt tagit mig tid att stänga fönstret som jag öppnade lite igår för att vädra ut helgens odör. Tänkte dessutom att det kunde vara skönt att vädra ut natten. Men det ångrar jag nu, för nu sitter jag här och det drar rätt kallt rätt på min armbåge jag fick ont i på Willys, och det gör inte saken bättre av att det drar kyla på den. Men orka gå och stänga? Jag får virra in mig i filten ist! hahahahaah! Närå, så illa är det inte. Bara nästan. Man måste ju ha något att klaga på.

Tog mig en liten promenad i morse, gick med barnen till skolan och sedan en omväg hem. Hur underbart skönt som helst!

Vill ni ha en låt som fastnar på hjärnan, så lyssna här nedan! ;


(vi har gått och sjunigt på den hela helgen)

Bilddagboken

Hm, vet inte riktigt om jag riktigt gillar Bilddagbokens nya design. Visst man lär ju sig efterhand, men den känns lite "fjortis". Nåväl, har enbart loggat in och inte sett mig omkring så mycket. Men första intrycket är allt annat än possitivt.

Nåväl nu är det dax för sänger efter ett par eller tre Budwieser på Nelson, för att fira St Patricks day!
Godnayt!

Stjärnorna


image514
(eller snarare, i förrgår natt.)

Som bekant, en bild säger mer än tusen ord.






image534

(Åsa, håret är bara uppsatt, men man kanske skulle klippa det kort?! Vad tror du?

Live update from Bohemia, from last night.



Hahahahaha..

Såå snygg!

Detta är min och Emmas bartender, han kan vi sitta och dreggla över i flera timmar. (vilket vi också gjort) Han heter Sam. Och vi tackar .CH för dessa underbara bilder!! Danke schön!


Sitter ni och äter soppa och dricker öl?

...Åsas kommentar när dom kom hem från Davos och såg Emma och mig sitta halvslitna och nyvakna, ätandes middag. Makaroner, färdig köttfärsås och ja, ÖL. Hahaha!! Så kan det gå.

Gårkvällen var trevligt, som alltid. .CH dissade oss, så det blev Emma, Emilia & Jag som fick stå för att underhålla varandra, och Emma & Jag drog sedan vidare till Nelson. What else? Träffade två roliga filurer när vi satt på Bahnhofstrasse och klunkade ölen vi hade med oss. Som sedan försvann spårlöst...
Träffade lite gamla godingar ;)  En 24meter lång forskare och en odrägligtfull men mycket rolig 'Norrman'.

Idag har vi strosat och glassat i solen och värmen! Helt underbart väder! Tog även en tur med Polybahn, och vinkade till folk åt höger och vänster. Kul hade vi! Skulle även äta på BurgerKing, men vi var trötta och slitna, så vi tar det i morgon ist.

Nu är första ölen knäckt, och vi infinner oss strax i partymode!


 



image511





Freitag!

Då var det äntligen Fredag igen! Till middag blev det fajitas, är ju nästan som tacos så det gillas!! Sitter och väntar på Emma, Emilia, och .CH?!  Ölen ligger på kylning och ja, vad med kan man begära? Tja, att jag hade tagit en dusch kanske? Men nää, orka. Det får bli i morgon!

Jag är iaf ren i munnen, köpte en ny tandborste igår, den jag har känns det knappt att man borstat tänderna efter man är klar. Men nu, ååh det är så underbart! Varför är man så dumsnål och inte köper nya tandborstar oftade? Det är ju helt underbart att borsta med en aldeles ny ju.

Idag höll jag på att försova mig när jag skulle hämta barnen från skolan, men tack vare .CH som kom och plingade på min dörr så kom jag upp och iväg! Haha, det är livsfarligt när man tänker att man bara ska ligga och njuta lite, och sen somnar utan att ha ställt klockan. Nu är jag iaf pigg och skapligt frejsch till vad som denna natt har att erbjuda!

Nej, nu är det dax att knäppa en öl! Later!

Grattis favvosis!!

Grattis på 28årsdagen, favvosyrran!!

image494


Va F*N?!

Varför går det inte att ladda upp bilder för? varken här eller på bilddaboken. Eller är det bara åt mig det jävlas?



Det måste vara enbart för att jag skrev detta, för nu funkade det perfekt! Vafan lixom?!

Glacier Express

image488

Då var det bokat och bestämmt. Mammi & Siss kommer ner och hälsar på 31april!
Igår satt jag på Hauptbahnhof i 1stund för att boka plats på Glacier Express! Det kommer bli grymt!
~
Vi tar oss Zürich - Chur, och byter där till Glacier Express och åker Chur - Zermatt.

6timmar tuffandes genom alperna i panoramavagn.





image491

gammal och skröpplig

Shitt pommes, ge mig en stor och stark tablett! Min rygg håller på att döda mig. Oh, to dramatic.
Fy fan! Min rygg gör så jävla ont! Vette fan vad jag har gjort?! Mer än att bära hem B från skolan på ryggen, och sedan städa med krokig rygg. Det är kanske inte de bästa sakerna man kan göra för attt inte få ont i ryggen. Nåväl, jag får skylla mig själv helt enkelt!

Kanske ska dränka mina sorger med en av alla mina öl jag varit och inhanldat nu på morgonkvisten? Snacka om att man kände sig som värsta alkisen när man bar ut ett flak bärs från affären kl 8:45 en torsdagsmorgon. Fick ett par konstiga blickar!
Men nu har jag iaf så att jag klarar mig någon helg, eller ja, denna helg iaf! ;P

Snart ska jag iaf se på Men in Trees! Yey!

Disney World

Fick världens sug att gå på Disney World. I den stekande hettan i Florida och bara glida omkring och njuta till fullo. Åh vad jag saknar att kunna göra det när jag vill, hur jag vill. Kanske bara ta en tur på Big Thunder Mountain och kolla på Wishes.

Då det slog mig, att det finns ju praktiskt taget runt hörnet, Disneyland Paris. Har kikat lite och är jäkligt sugen! Vi får se vad som händer, man ska ju ha råd med biljetten till Paris också! Hahaa!! Men Disneytarmen suger efter lite Disney Magic. Man kan ju alltid drömma, eller hur?

Kom även på att jag ska ha som mål att gå på alla Disney Parker i världen. Vad sägs om det?
Har ju redan avverkat Florida, så det är bara Paris, Tokyo, Hongkong & California kvar ;)


image487
Ta mig hit!!

Hmm..

...altså, det var något jag skulle skriva. Men vafan var det?!

KORS I TAKET!

Nog för att jag knappt kan lägga i från mig Änglar & Demoner, så handlar dessa kors inte om sådana kors, utan detta är snarare som dagens ros, fast dagens kors i taket. Och det går idag till ONOFF, som har lyckats hålla utsatt tid på lagningen av min dator!! Det är nog första gången i världshistorien!
Nåväl, vi ska inte hoppa över ån riktigt ännu, jag sa att den var klar. Bara för det så behöver den inte finnas att hämta ut i butiken, ännu. Men jag är glad och nöjd ändå, trodde fan aldrig att jag skulle få tillbaka min kära Acer! Nu blev det ju tom så bra att Mamma & Syster kan ta med den ner när dom kommer om 3veckor! Eller ja, om 3veckor så sitter jag med den i mitt knä, ist för denna makapär jag så snällt fått låna av mor min.

Frukostskjut

I morse när vi satt och käkade frukost hade vi tv-n på som vanligt. Lite fler intressanta blickar drogs till tv'n denna morgon, då dom visade från Kennedy Space Center, och det var en nedräkning på g. Jaja, dom kommer nog inte lyfta tänkte jag, det är säkert bara nedräkningen till en annan nedräkning. Men icke sa nicke, när klockan stod på 00:00:00 Så lyfte Endeavour från Florida.
Då slog det mig att jag var dum som aldrig var och såg en uppskjutning på riktigt. Nåväl det får bli en annan gång. Det är iaf alltid lika intressant att se, vare sig det är på tv eller ute på baksidan i Keenes Point..
(området jag bodde i, i Florida, då Fuglesang flög iväg, se bild längst ner)

image485

image486
Från min baksida i Florida - 2006



Enchanted

Har precis kollat på Enchanted. Skulle egentligen ha gjort något helt annat, men jag fick bara lov! Har velat se den sen i somras ju. Nåväl, jag ångrar mig inte, så himla söt film! Den skall ses flera gånger!

image484


Idag är iaf båda barnen i skolan, så jag kan pusta ut. Ska nog åka in till stan en sväng. Kanske. Eller så tar jag mig en promenad i Zumikon. Ska hitta en skomakare och hitta en grej på Coop. Solen skiner och det är supernice ute, det är iaf vad det verkar som det lilla jag ser genom mina fördragna gardiner. Det regnade dock i morse när jag lämnade barnen på skolan. Nåväl. Skall göra något lite mer vettigt nu, typ kolla min Facebook! ;)


"Ny" mobil


Eftersom jag var så jävla smart (läs; orutinerad) för någon helg sen, och kom hem utan mobilen som jag hade med mig ut, så har jag nu fått lov att shoppa en ny, hittade en billig och bra på tradera. Thank god for tradera!

Blev en lång dag idag känns det som, fullt rulle sedan tidig morgon. Men nu får jag äntligen pusta ut och ladda inför morgondagen! Ska nog kika på film eller något snart. Kan vara skönt.


Almost home alone

Då har Emma lämnat mig för denna gång =( blir alltid lika tomt. Men idag har jag iaf C här hemma med mig, han är fortfarande sjuk. Men är på bättringsvägen! Hade problem att få B till skolan i morse, 1h sent anälnde vi till klassrummet. Nåväl, vad ska man göra? Så det har vart en kaosig morgon, men har även hunnit med en del, typ städat mitt rum, så nu är det glänsande rent och luktar iaf lite godare än i lördags em när vi kom hem. UEK! Ska ta tag i resten utav huset nu, innan det är dax att hämta B, och baka negerbollar som jag lovade för att få ut henne ur bilen, och förhoppningsvis få henne till skolan i morgon.

Bilder och sånnt från helgen kommer senare!

Lördag

Shitt, idag går det inte i många knop. Trots det har vi gjort IKEA, och käkat köttbullar med pommes! Mums.
Efter att ha tagit en liten nap, och duschat ska jag nu fixa håret, och sedan drar Emma & Jag till .CH och dricker ännu mera bärs! ;) Oh lala! Känns dock lite trögt, men d blir nog bra bara man kommit i partymode igen.

Nåväl, en liten bild från igår hinner jag nog bjussa på.

image483

CH

hendrik är gay!

Tack Åsa!

Idag kom det ett brev på posten, som jag väntat på sedan Åsa åkte hem. En skiva med Åsas bilder, och sen två med massa bra musik. Såsom Scotts. Så nu sitter jag och poppar för fulla gubbar, och det sprätter i benen! (ett bra sätt att försöka få upp värmen!)

JAG VILL BUGGA!! NU!!

Jag vet iaf två som kommer bli lite sådär småless på mig när jag fått ännu mera dansband att plåga deras söta öron med. Hehe, men det får dom tåla! Saken blir ju inte bättre när man sitter och kollar runt på div buggtävlingar på youtube, och springer över denna med Tobbe & Elle, som jag bara måste lägga ut.



Ei svart, T i röd/vit skjorta&jeans (startar upptill i vänsterhörnet)

Kyligt

Visst att vi har bastu hemma i huset i mora, men frågan är om det inte är bättre än denna igloo till bunker jag bor i? Visst, jag får skylla mig själv som stängt av elementet, jag älskar att sova i kalla rum. Men att behöva sitta med pannband, långärming, dun-boots och filt för att inte frysa ihjäl, inte nog med det, lär sitta med datorn nära för att värma fingrarna.

Däremot vet jag att det kommer bli aldeles på tok för varmt om en stund, bara damerna behagar maka sig hit. Stängd dörr och ett gäng fnittriga tjejjor är ett säkert sätt att skrämma bort kylan på. Så jag får hålla ut tills dess!
 
Men tills dess önskar jag mig lite bättre belysning så jag kan fortsätta läsa på Änglar & Demoner. Antar att jag får gå och tända lamporna i taket för det. Men hur mysigt är det på en skala?

Nytt och Frejst

Annika var här och kollade på Gossip Girl, när hon plockade fram kameran, och jag våldtog hennes minneskort och la över lite härliga bilder från förgående partyhelger.. Jag kan bjuda på ett smakprov;

image482

Så jävla BRA!

Fy fan vad jag är stolt över mig själv just nu, att jag är så jävla king. Visst det är ingen big deal så, men det är så underbart. Jag älskar tekniken när den fungerar! Var på jakt efter ett program så man kan konvertera ljudet på filmer från youtube till .mp3. Och jag lyckades! Så nu kan jag poppa Truckdriver Song i pINK! =)

Ugglor i mossen?

Det är jäkligt lurigt det där med solsken och fönster. Solen ser ut att skina så varmt så varmt, men när man väl kommer ut, så är det isvindar och fryskallt. Så såg det inte alls ut från mitt fönster. Jag borde visserligen ha anat ugglor i mossen när snön fortfarande ligger kvar, fastän solen gassar och det ser ut att vara +20 ute.
Men ibland har man annat att tänka på..

Men nu vet jag, tills nästa gång!

Nu, äntligen.

Nu har klockan slagit två, och jag ska äntligen bege mig ut i solskenet! Frågan är bara vad jag ska klä på mig, det är skapligt kyligt, och jag har tvättat det jag brukar ha på mig då. Så den tröjan hänger och är pissblöt, antagligen ingen smart ide att ta den. Jaja, jag får rota i garderoben.

Tschüss!

Solsken och klarblå himmel

och som vanligt sitter jag nere i min bunker! Gah, jag måste verkligen ordna upp detta, såhär kan jag ju inte hålla på!!

C är fortfarande sjuk, men Å jobbar hemmifrån, hon kom ner för en stund sedan och sa att jag fick göra vad jag ville. Har suttit och planerat och funderat, och har bestämmt mig för att gå till Dorfplatz (Zumikon centrum) och köpa mig ett månadskort, sen tänkte jag svänga in på Denners påvägen hem och ladda upp med bärs inför helgen. Jag är partysugen så innisjutton! Men i morgon är det ju äntligen fredag! Så som vi har längtat..

Nåväl, eftersom jag alltid är så seg iväg på morgonarna, så har jag nu införskaffat mig 2h slötid. Eftersom butikerna,affärerna & biljettluckan på Dorfplatz har stäng mellan 11:45-14 så känns det rätt onödigt att gå dit och hänga på låset i 2h. Jag har gjort det en gång förut, det räcker. Jag lärde mig min läxa då. Antingen skynda sig på morgonen, eller vänta tills 14. Det känns ju som att leva på 1700-talet, när affärerna är stängda över lunch och på söndagar. Nåväl, jag är här för att lära mig av andra kulturer, så jag ska inte klaga.

Äh, nu ska jag se om inte Men in trees kan bli klart snart, jag har abstinens!

24meter lång

Tack Emma, för att du såg till att jag fick denna låt på hjärnan. Nåväl, den är riktigt svängig och bra! Minns jag inte helt galet kommer jag ihåg att jag sett den när jag var liten.

Så, nu hoppas jag kunna få fler att få denna på hjärnan, enjoy;


otursdag?

Det är fan inte min dag idag heller, började med att jag ramlade i trappen när jag hämtat C's mugg längst uppe, och druttade på arslet ner med vatten överallt förutom i koppen.

När sen fick ett ryck och skulle skrubba badkaret, så halkar jag till och slår i proppen som ligger där den absolut inte ska och slår upp ett jack i knölen som sitter på sidan av foten.

Så i morgon lär jag väl vara gul och blå överallt!

Det är nog lika bra att jag gömmer mig i min källare sen när Å kommer hem, så jag inte är ute och slår ihjäl mig någon annanstans. Eftersom det ju är snö ute, så kan det också vara halt. You never know. Lika bra att köra det säkra före det osäkra. Nu ska jag hänga tvätt, det lär väl ändå vara riskfritt?

Sjukstuga

Idag är det rena rama sjukstugan här hemma! Både B & C är hemma och är sjuka. Stackarna!
C ligger däckad på sitt rum, och B & jag roar oss med att kolla på film och spela wii.
Å tyckte i morse innan hon gick att jag skulle damma och dammsuga barnens rum, men jag tror inte att C uppskattar det så värst mycket, så jag tar och gör det i morgon ist! Men nu ska jag gå och laga lite lunch, och sen kanske se en annan film med B. Vi kikade på Charlie and the cho... Ich liebe! (kanske bör tillägga att jag sov mig igenom den denna gång, tröttare än tröttast!)

B tw, i morse när jag vaknade och kollade ut genom fönstret så var det aldeles vitt, då känndes det som att man bara ville lägga sig och dö. Men nu skiner solen och det är hur vackert som helst!



Ny header

Då tyckte jag det känndes på tiden att uppdatera min header lite, den andra var snygg, men lite tråkig och steril.
Nu har jag skapat något lite mer vilt och galet, precis som jag själv. Enjoy!

Gladalivetlivefrånzürich




Vi mobbar Skåne

image478

We're flying!


Håller på att ladda upp lite bilder på BD, så ni får kika in där. Behövs det lösenord så hojta till!
Helgen var iaf hur skoj som helst! massor utav galenskap, skratt och mobbing utav skåne.
Nelson hängde vi på tills dom stängde och avslutade på McD, as always!

Har vart på svenska kyrkan idag, och sedan drog vi med oss en till dalkulla som kom i onsdags, så mötte vi upp med Emma på Nelson för en bärs..

(btw; Åsa, vi var in på ditt favvo H&M i lördags, och ja, behöver jag säga vem som jobbade?)

Här bjuds iaf på ett par snygga bilder på oss alla fyra, med högt flygande planer


Emma, Ich, .CH & Emilia

image477

image476



Sweeney Todd



Efter att ha vaknat till liv, och ätit oss proppmätta på pizza så bestämmde vi oss för att se Sweeney Todd.
Och vad med kan jag säga än att Johnny Depp är en av de snyggaste på denna jord!
Sjunga kan han också! ;)

oooooooh, SOPA!


internt


E- Han är från bergen
A tänker - Jaha är han från Norge nu? Ja det blir nog bra.

Antingen är det alkoholen som gör att man inte tänker klart, eller så är det för att det är aldeles för många killar att hålla reda på. What do I know.

Vasaloppet - Nationaldag?

Ja, detta hade kanske inte vart en så dålig ide? Då kanske tom jag hade vetat när Nationaldagen är.
Smart kille.

Vasaloppet

Nu ska jag se om jag kan få igång SVT.play. Sen så ska jag kolla på Vasaloppsstarten innan det är dax att sova efter en mycket lång natt! Hahaha.

Bra jobbat Mora IK, igår igen!!






Äh, fan vad det laggar, pallar inte riktigt med det just nu, så nu ska jag ist kramas med kudden. tråkigt med sant =(

Nattens vilda

Nattens vilda


Äntligen Mars

Igår var det skottdagen, det blev varken skjut eller party. Emma och jag tog det lugnt här hemma med ett par bärs och Sällskapsresan 1. Mycket trevligt. Satte sedan igång Tomten är far till alla barnen, och jag däckade typ 2min in i filmen. Bra där Annika, bra jobbat.

Idag drar vi ut till Glatt och fördriver tiden tills ikväll då det vankas party! Oh yeah! Vi väntar bara in CH & Emilia.
Trevlig helg önskas till er alla!

*kram*