Mora IK är dom bästa!


Ibland undrar jag varför jag är här och inte hemma, hade kunnat ge mycket för att få se Moras matcher antingen live, eller på tv'n. Saknar våra hockeykvällar hemma på min gata i stan..

Nåväl, idag gick allt precis som det skulle, Mora vann, Luleå & Brynäs fick spö. Mora har klättrat upp på stadig mark, och känner jag Mora rätt så ger dom inte upp förens dom har roffat åt sig en slutspelsplats!
Tack Simons för att Djoos fick gå! Bästa beslutet hittils!

image469
Thats what I'm talking about!

And here I thought...

Här satt jag och trodde att jag skulle få vänta tusen år på nya avsnitt av Men in Trees. Men icke sa nicke, ett nytt avsnitt visades igår. Så nu sitter jag på nålar och hoppas att de kommande 30minuterna går fort, fort, fort. Sen ska det kollas på; 
image468

Stjärna i kanten


Idag har jag verkligen fått en stjärna i kanten! Jag tröttnade på att det var så jävla dammigt i fönstret, så jag hämtade dammvippan och skulle damma, när jag såg att det var FULLT med damm, så jag hämtade min kära vän, dammsugaren och blev äntligen kvitt det äckliga dammet. Medans jag ändå höll på har jag putsat mitt glasbord och jagat dammråttor under sängen.

Det är något otroligt vad fort det blir dammigt och skräpigt. Jag dammsuger trappen ner till mig 2-3ggr/vecka, skulle jag inte göra det (vilket jag gjorde då jag var ensam hemma) Så blir det skitäckligt med massa damm och hår överallt. Skitskabbigt! Så jag och dammsugaren är praktiskttaget bästa vänner.

Och mamma, tro inte att detta är en vana jag kommer att ta med mig hem sen! Ni var smarta nog att inte lägga vitt golv! ;P En sak är då säker,  det blir inga vita golv i mina frammtida boningar! Så otroligt osmart, det enda man får göra då är dammsuga.

( Ojoj, tro hur många gånger damm finns med i detta inlägg? )

Dagens I-landsproblem


Är när, luckan till diskmaskinen vägrar stanna nere,
så man måste hålla i den medans man drar ut nedersta hyllan.

image467

Såhär ska det se ut!

Sun is shining

Äntligen har solen letat sig tillbaka! Och här sitter jag, nere i min källare! Nej skärpning!
Sovmorgonen var iallafall välförtjänt! Gud så underbart! Något inte lika underbart är tyskaläxan, vi ska plugga der, die och das på 20ord, sen är det prov på det ikväll. Yey! Underbart, NOT. Nu kommer jag genast ihåg varför jag hatar skolan. För mycket press. Men men, denna gång ska jag ta tag i det, och verkligen lära mig.

Nix, nu kanske man ska komma ur sitt skal och få något vettigt gjort, som att gå på toaletten tex.


Spelas just nu;


men, gaaah!

Nu har strumpjävlen som jag lagade i morse gått sönder igen!! Altså, ÄRLIGT?!
och denna gång har jag inte haft de håliga foppatofflorna! (Åsa, dom använde jag bara när du var här ;) )
Men ja, jag får allt ta och kolla igenom mina dojjor och se om det bor någon liten krabat där. För ärligt, jag kan ju förfan inte sitta och laga strumpor hela dagarna! Nej, jag har bättre saker för mig att göra, som att gå igenom blogglistan nerifrån. Det var riktigt klurig! Vet inte hur många gånger jag hamnade på samma sida.

Denna afton har spenderats med Emma & CH*, tog 1, 1/3 öl på, ja, Nelson. Vi satt och spanade på den snygga bartendern! Där snackar vi ögongodis, eller hur Emma?

Haha, men nu ska jag vandra vidare, har visserligen sovmorgon i morgon! YEY! Men det kan vara skönt att lägga sig i "tid" iaf. Kanske ska kolla på lite 30Rock medans jag ändå håller på?

Puss & godnatt!

(*Annika)

Va F*n?!

Altså, mina stumpor gillar verkligen inte Schweiz! Idag har jag fått laga ännu ett par, dom var hela när jag satte på mig dom kl 7, och när jag kom hem nu aldeles innan 11, så var dom sönder framme i tån. Naglarna är klippta och lena, jag fattar verkligen inte. Detta är ett mysterium! Det kanske är den rena och friska alpluften?

trött, trött, trött.

tröttare än tröttast. Att gå och lägga sig tidigt gick åt pipsvängen (som alltid). Jag kollade på de två sista avsnitten av Men in Trees ist. Så ja, jag får skylla mig själv!

Solsken

Solen skiner, och här sitter jag nere i min bunker. Som tur är har jag ett stoooort fönster så det lyser in. Men ska snart bege mig ut en vända. Orka sitta inne?

Sen när jag hämtat barnen ska vi nog och åka skridskor, jag funderar på att hyra mig ett par och åka lite jag också, det hade vart skoj! Jag överväger det starkt, och speciellt när det är så här fint väder!!  Är trött som ett as,men det kan nog bero lite på att jag inte gör ett dyft om dagarna. Så det skall det bli ändring på :P

Nej, måste kila! Puss!!

And then?

Har snart kollat klart på Säsong 1 & 2 av Men in Trees.. Frågan som återstår är, vad ska jag roa mig med sen?


På promenad i stan

Igår när Emma & Jag vaknat till liv så bestämmde vi oss för att åka in till stan, för solen sken och det var varmt.
Så himla underbart väder! Helt otroligt. Vi köpte glass/milkshake och glassade i solen.

 


image465

psssssst

behöver jag säga att jag älskar färgen på mitt hår? This is the way I like it.
Ångrar inte en sekund att jag färgade det, det var dax.

Full like a kastrull

kan man säga att vissa av oss blev igår kväll! ;) Men ack så kul det var! Även fast jag höll på att somna inne på Nelson. En liten powernap på dagen hade ju inte skadat, men tiden räckte tyvärr inte till. Men nu vet jag tills nästa helg, vad som måste planeras in!

Nåväl, ord är överflödiga när det finns bilder;




image459

image460
Åsa, Passoá flaskan hälsar och tackar!

Och denna bild får avsluta för denna gång..
image455


 Tack Annika, Emma & Emilia för igår! I had a blast!
Åsa, we miss you!!


du glömde sparken Hedlund


Du glömde sparken Hedlund!  

Ovant

Det känns lite fel att vakna upp på en lördag och inte ha vart ute till kl 6 på morgonen. Däremot så vaknade jag upp hos Annika i morse, vi sov där Jag och Emilia. Hade filmkväll igår, och jag däckade först. Skapligt trött. Vaknade också först i morse.

Har även vart riktigt duktig idag! Tvättade ju igenom alla, och då menar jag ALLA mina kläder igår, och idag var det dax att laga strumpor. Fattar inte, sen jag kom hit har typ 7-8strumpor gått sönder, varav 3 av dom var olagbara. Jag fattar inte?!

Nåväl, ska snart åka in till Zürich och möta Emma, och inhanlda drickbart till aftonen ;)
Lär göra mig redo.

Tschüs

Body Step

Det enda jag är riktigt riktit sugen på just nu är att börja träna!
Body Step, is tha shit.
Finns ett gym nere i Zürich, aldeles vid Bahnhofstrasse, är jävligt sugen på att spana in stället..
 Med tanke på vad det kostar att gå på TOKA, och hur mycket dyrare allting annat är här nere, så vette fasen om jag ens vågar mig ner och fråga vad det kostar.

Man fan vad underbart det hade vart! Skulle jag vilja så har jag 5 Body Step pass som jag kan gå på, i veckan!
Not bad, not bad.

image443

Sen finns det ingen bättre step instruktör än Greg, som var på Lifestyle Apopka i Florida.
Tro om han fortfarande är kvar? Anyway, he's my favorite.


Bekännelse

Ok, I have a confession to make!
Många har tisslat och tasslat om det, jag har hört det från säkra källor, det har viskats i mossen; JAG HAR INGET LIV!
Ärligt, gick igenom min blogglista och la in alla som favoriter (igen), och ja, man har samlat på sig ett par, tre, typ 30bloggar under dagarnas lopp. Ärligt? Nu får jag fan ta och kamma till mig lite! (får dock bli senare eftersom mitt hår är nyfärgat och nystylat)

Och idag har jag inte gjort så mycket mer än spenderat tid här, på världens segaste lina. Ujujuj!
Har även kollat på de 2 senaste avsnitten av Prison Break, oh my god, what a mess! thats all I can say folks.

Well well, nu ska jag nog börja göra mig redo att bege mig in till Zürich för att åter spana in den där jacka/kappan jag sett. So far, I like it! Sen e det tyska. Woho, som vi har längtat.. eeh, ja..?

Tooodles!

Smartskaft

Jag kan nog nominera mig till världens smartaste människa. Jag ändrade alla mina lösenord efter att folk hade hackat sig in på bilddagboken. Problemet nu är det att jag inte kommer ihåg vilket lösenord jag har vart, och om det skulle vara mellanslag, liten eller stor bokstav. Så jag lär nog ta och ändra om till några som jag kommer ihåg, för detta är skitstörande! Har ju alla lösenord sparade i firefox på min acer som är på spa, och då orkar man ju inte ens lära sig lösenorden heller. Nä, hata lösenord säger jag bara! Detta är visserligen bara världsliga ting, but still, Its freakin' annoying!

the Spunk is BACK!!


När jag kom hem från ett trevligt stadsbesök med Emma & Emilia, med en öl eller två på BigBen, så blev jag lite ledssen när jag insåg att hela familjen låg och sov, för jag vill ju ha lösenordet till nätverket... Så jag gick ner och satte mig i rummet och surade, när jag ser en liten lapp som ligger på min tröskel, med lösenordet på! YEY! Då var morgondagen räddad! ;)  Jag har massa saker som jag ska googla! Har en lapp full med saker! Så jag kommer ha fullt upp i morgon! Och jag kan ärligt erkänna att även fast det var skönt att inte ha någon kontakt med omvärlden, så är man fan HELT handikappad utan dator! eftersom man varklen kan googla eller kolla tågtider.

Nu tycker jag dessutom att det kan ha gått 3veckor, vill ju ha besked hur det blir med Acer. Om det blir operation eller en 3:e dator. Snälla tiden, gå FORT!


Det enda jag är lite besviken över är att jag inte fått några nya kommentarer, jag hade förväntat mig ett par iaf, men ICKE! Dålig stil.

Ska surfa vidare en skvätt, och sedan sova! Klockan ringer 6:30 imorgon bitti! yey...

Bye Bye Acer & Åsa

Nu lämnar snart Åsa & Acer mig. Acer mår ju inte så bra, så han ska åka på rekreation, och förhoppningsvis få en ansiktslyftning.

Åsa hon bara sviker och sticker hem =/ buhu.  Men vi har haft helt underbart! och hon säger även att hon inte heller vill åka, så ja. Det är mer synd om henne som måste åka hemmåt.

Nåväl, nu ska vi packa ihop, och sedan bege oss och parta på flygplatsen, ännu en gång!
Så vi hörs i framtiden! Ha det gott, och tack för mig! (tills i morgon kväll!)


dagens TittUtbilD


image441

vi kan vara skapligt normala också, men bara om vi anstränger oss riktigt ordentligt

image442

Emma, Annika, Åsa & Spunk as Arvingarna

En fredagkväll i Zumikon kan börja på många sätt, i går slutade det på detta vis;



Eeeeelooooiiiiiise!



King!

Vi har haft en helt king kväll! Åsa pallade tom att vara ute tills Nelson stängde halv fem. En stor eloge! Men nu ska vi sova, det är ju som sagt förut, även en dag i morgon! Godnatt, eller säger man godmorgon?!

image439
tack för ikväll mina underbara flickor!

image440




Björn Gustavsson

Sötare kille får man leta efter: http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/schlager/article1848064.ab


Rapperswil


Idag har vi gjort Rapperswil, och tagit det vi är bäst på. Titutbilder!  Lite smakprov kommer här!
Nu ska vi ladda för party, all night looooooooong! Tjong.

image437

titut!

image438

Luzern

Idag har vi haft en UNDERBAR dag i UNDERBARA Luzern!! Solsken från klarblå himmel. Enda minuset är all dimma och dis som skymmde de UNDERBART vackra Alperna. Som ni kanske förstår så är det helt UNDERBART! här.

image436

Stadsrundtur

Då var Åsa äntligen här, idag har vi gjort Zürich. En mycket trevlig dag har vi haft!

Vi har bestigit en kyrka och sett Zürich från ovan. Vackert, vacker, vackert! Trapporna upp & ner var inte lika vackra och roliga dock. Men det var värt varenda trappsteg! Sen har vi shoppat och fikat.

I morgon blir det en tripp till Luzern. Toodles!

image432

image433

image434

image435

Why, oh, why?

Why do I always let myself fall way to deep, all the time?!
Even though I know how it will end..

hmm


kan ju lova att det inte blir så mycket gjort. Kom på när jag var klar på översta övervåningen att jag kanske borde åka och mata kaninerna, så jag gjorde det, sen kom jag hem och satte mig i soffan och slappade lite, och ja, nu sitter jag här... ska slänga in mina och åsas sängkläder i torktumlaren,så vi har något att sova i inatt. haha!
Sen så är jag hungrig också, så jag ska nog laga något att äta.. Sen har jag massor utav fönster att putsa och golv att dammsuga och torka.  just idag känns det riktigt tråkigt, men det är ett ont måste! Så jag får kamma mig och göra det klart!

Näää, nu lär jag fortsätta så jag får duscha snart. Tjipp!

Redo!

Nu har jag laddat med frukost och allergitablett, nu ska det bli rent och skinande i hela huset!
Dammvippan och jag är redo! Take cover!

image431

Åsa, trevlig resa!

12h 32min

Yepp, om 12h 32min så landar Åsa i Zürich! Woho!! Och fram tills dess så ska jag dammsuga & torka, putsa fönster och byta & tvätta sängkläder, och mata ninisarna! Detta kommer att gå som en dans, och förhoppningsvis kommer tiden att rusa iväg! Vi kan ju alltid hoppas!

Att sova själv hemma gick bra också, släkte alla lampor utom lampan utanför ytterdörren. jag är RIKTIGT stolt över mig själv. Har dessutom sovit som en gud, och vaknade 20minuter före väckarklockan! Inte illa va?!
Näe, ska surfa lite, gå på toa, kolla på ett avsnitt av Men in Trees och sedan dra igång med städningen!

Puss, and Åsa see you soon, real soon!

Helgen som var

Ojojo, helgerna går så fort så man hinner knappt med!! Vi har haft ännu en toppenhelg Annika, Emma & Jag.
Började fredagen med lite preparty här hemma i min källare, och drog sedan ner till stan och till Nelson (where else?!), blev kvar till stängningsdax (4:30) och gick sedan till McD, för att invänta tåget som går 5:50. Emma sov här, så vi somnade typ direkt när vi kom hem (jag tjuvstartade tom på tåget).



Lördagen så sov vi till halv ett, slappade lite, och begav oss sedan för att inhandla dricka och mat till kvällen, käkade pizza och kollade på Björnbröder och A Knights Tale (till minne utav Heath Ledger) sen kom Annika 2 och vi lagade tacos och åt tills vi nästan rullade fram, då åkte smirnoffarna fram ;) hela 14st fick vi i oss Emma & Jag ;) Gott var det! Annika drog hemmåt för hon hade halsont, och Emma och jag åkte till stan och gick på.. Ja denna gång får ni gissa vart! ;) Denna natt blev det en McFlurry Daim med trevligt sällskap innan hemfärd.



Söndagen gick inte i många knop, men matade Annika 3's dotters M's ninisar, och mötte upp med Emma & Annika 2 efter att ha b livit raggad på av ett äckel som jobbar på McD. UHE! Han ba;

- Can I have a Kiss? (putar på läpparna)
-NO!!!!

vänder och går därifrån
-I LOVE YOU!

UHEE! Man kan bli illamående för mindre.


Efter mycket prat och skvaller om helgens bravader så hittade vi till bion vi tänkte gå till, och fick äntligen se; National Treasure, book of secrets.
Raily var lika söt som alltid ;) och bra var den!! Fortfarande inte vant mig vid att det är paus mitt i när man går på bio här..Farligt, eftersom det var varmt och man blev sugen på glass..
Emma sov sedan hos mig, eftersom jag har hela huset för mig själv, så vi åkte hem och bäddade ner oss och satte igång Kenny Starfighter, men somnade ganska snart. Det är jobbigt med helg!

Idag har vi vart på en långpromenad och jag har fått spana in Emma's hoods och hus.



Sen var vi på IKEA, vi är i desperat behov av en öppnare! Sen blev det lite smått och gott i sverigebutiken. Åkte hem till mig och åt upp resterna utav tacosen och kollade på Snowroller och skrattade gott. Men nu sitter jag här ensam i min källare, och det har gått bra än sålänge. Ska ladda lite biler och kolla på Men in Trees, och sen sova.
Och i morgon blir det städning hela dagen, och sedan skall jag åka och hämta Åsa på flygplatsen på kvällen! WIE!

men först, lite bilder.
(fler finns på zphanky.bilddagboken.se, lösenord kan ev fås om man frågar snällt ;) )

Nelson

Ikväll blev det Nelson, som vanligt för Emma, Annika & Jag. Lika trevligt som alltid!
Ännu mer king än vanligt blev det när dom spelade Basshunder - Boten Anna, den svenska versionen! Yey!
Men nu ska vi sova jag och Emma. det är ju faktiskt en dag i morgon också!

Godis Nattis!

Målet för kvällen


Äntligen Fredag!

yes, äntligen fredag!! i morgon skall det sovas, sovas och åter sovas! Kanske ;)
I morgon åker även familjen till Singapore, så jag blir home alone i en heeeeeel vecka! Ja, Åsa kommer tack och lov och håller mig sällskap.

Men nu; Men in trees

image422

Skönheten & Odjuret


Ja men tack då, tack så mycket!

Dessa har är mina två absoluta favorit disney sånger! Behöver jag säga att jag har sett Skönheten & Odjuret x-antal gånger? Kan fortfarande texten till båda fortfarande, ja mer eller mindre det vill säga.
Lilla Sjöjungfrun har en hel del sköna låtar den med, lika så Aladdin.


jag ser nått sött, och nästan rart

Slö

Idag har jag utmärkt till veckans slappdag! Visst slappade jag igår, men idag har jag gått steget längre. Fast ändå inte. Nåväl, det har inte gått i många knop, har kollat på Prison Break (ge mig nästa avsnitt NU, tack!!), och sedan på My Boys.  Därimellan har jag hunnit sova och handla. Ska slappa lite till och sen är det dax för tyska 19:10.


Min nya drog:
image421

GE MIG!


image419 image420

Snälla någon, ge mig!
Mina knogar är torra, och vill lukta granatäpple!
Ja, hela JAG vill luka granatäpple, jag älskar granatäpple.


6dagar

Om 6dagar så är tyskan precis slut, och det är bara för mig att bege mih till Flughafen och hämta upp Åsa!  Yeeeey! Det kommer bli såååå kul!

image418



Dåliga ursäkter


Varför hittar man alltid på en massa dåliga ursäkter och onödiga "måsten" för att slippa göra det man egentligen borde göra? typ som detta blogginlägg. Totalt onödigt, men jag slipper iaf börja städa på en sisådär 1-3 minuter.

Friskluftsförgiftad


Det skulle man lätt kunna säga att jag är! Ändå har jag bara varit ute halva dagen.
Jag skämtar inte när jag säger/skriver att jag är HELT slut i benen! Kinderna är röda som lingon (som vanligt när man vistats i solen, antar att den tar mycket bättre på >2000m höjd dessutom). På tyskan satt jag och var allmänt flummig.
Och nu ska jag strax ta och hoppa i pjamasen och bädda ner mig, det är ju trots allt en dag i morgon. Frågan är ju bara om jag tar mig upp ur sängen eller ej. Antar att det är ett senare problem..

Men innan jag gör det så ska jag frestas med ännu flera underbart härliga bilder! Enjoy;

 



godnatt


Flumserberg

Jag har haft en underbar dag i skidbacken, massor utav härlig snö, solsken från klarbål himmel, och världens underbaraste utsikt! What more can I say, I LOVE Switzerland!

Här kommer en liten teaser, tills jag har mer tid, kanske ikväll efter tyskan, kanske i morgon..(kommer antagligen inte att kunna ta mig ens ur sängen i morgon!) Men nu ska gå och kolla vad B & C gör.
Toodles!

image407

Semla & Öl

Idag har det vart aupairmöte, och på schemat stog det semleätning. Mums vad gott det var! Många stack tidigt, så gjorde även Emma och jag, vi drog till nelson's och tog en öl. Ja, först efter att jag kom på när vi var på Bahnhof att jag glömde påsen med sakerna jag och Annika haft hos Johanna sen förra helgen.. Så vi fick glatt åka tillbaka och hämta den.

Annars idag har jag slappat järnet! Lämnade B & C, handlade, åt en macka, och sov i nästan 3h, dammsög och hämtade barnen.. Soft så säg? Nåväl, nu måste jag plocka iorning snowboarden och skidkläderna, för i morgon efter att vi dumpat barnen åker jag & Annika nr #3 iväg och åker lite skidor/snowboard i Flumserberg, typ 1h här ifrån. Sen är det bara att åka hem och hämta barnen på skolan kl 15. Så det blir en liten snabbvisit i backen, men ack så härligt!! Sägs att det ska vara massor med snö sen helgen, sen såklart så önskar vi oss båda strålande solsken!

Tjipp och godnatt!

whateveeer



Sötare tjej får man leta efter!     
Eftersom vi i lördags satt och kollade på youtube innan utgång, och jag visade denna för A & E, så blev det ganska mycket "What eveeer"  den kvällen, och alla andra kvällar sedan dess ;)

Zzz

 Varför är det alltid så tråkigt att gå och lägga sig? I morgon kommer det vara asdrygt att ta sig upp :S Man får skylla sig själv!


pojkar är då av samma skrot och korn, vart än dom är ifrån! =(
När man väl tror att man hittat en vettig en,
 så visar det sig förr eller senare att dom ändå är som alla andra.
Riktigt Tradigt (som annika skulle sagt det)




god morgon!

Eftersom klockan blev närmare sju innan mina fina blå fick blunda, så är man rätt seg och vill sova lääääänge! Även fast jag hatar att sova länge om mornarna, ja 10 funkar ju, men bortåt 12-13 där går gränsen. Även fast jag inte sovit så mycket, så har det kännts som världens längsta natt(?) Vaknat till, somnat om, vaknat, somnat om.. Ja så har det hållit på ända tills jag fick nog strax efter 12. Frågan är bara vad man ska hitta på idag? En uppfriskande dusch står redan på listan. Håret luktar äckel-päckel av all rök (det suger att man får röka inne på krogen), och sminket sitter verkligen inte där det satt igår. Jag skulle kunna döda för en cola. Hungrig är jag därmot inte, Big Tastyn fyllde ut bra! Haha. Nej, om man skulle göra sig i ordning och begesig någonstans. Solen skiner ju trotts allt!

Underbara Lördag

What more can I say, I'm totally in love with Zürich! I think I finally found where home is! Of course you need the right friends to make it perfect. Annika & Emma, what would I do without you?


Kvällen har vi spenderat hemma i min källare, och sedan vidare till Nelson. Så jääääkla roligt!! Ojojoj!!
Kungar i baren, kungar på dansgolvet, kungar på att ragga pojkar! Vi äger helt enkelt!
Fick även betyget; -"You kiss like an angel"
well, so did he!
Nej gud vad skriver jag? Mamma, blunda! ;P

Tåget hem vad som västa juckmobilen, den juckade helavägen från Stadelhohfen till Waltikon (tar 15min i vanligafall, en smula längre nu imorse). Tackar dock för det, för annars hade jag somnat gott och gud vet vart jag hade vaknat upp! Esslingen kanske..



Käkade iaf frukost på McDonalds medan jag väntade på tåget. En Big Tasty! Det var verkligen pricken över i på en helt underbart trevlig lördagsafton!
Näe, klockan är 06:42, kanske är dax att krypa ner och sova?

image406

"Och det finns dom som kallar krogen för sitt bästa hem,
när dom kommer lullandes hem kvart över fem"





Fest på Flughafen Zürich

image396


Eftersom Annika hade andra planer, så fick Emma & Jag roa oss på bästa möjliga sätt. Vi tänkte dricka lite razz och gå på Nelson's. Dock gick inte planerna riktigt i lås! När vi satt och drack jordgubbsmilkshake m razz och väntade på bussen, tyckte annika att vi skulle komma ut till henne och hennes sällskap på flygplatsen. Visst tänkte vi efter lite övervägande på HB, hoppade på första bästa tåg, och drog iväg! Väl där fick vi lov att dricka upp, så vi hade drinkblandning och smikning inne på en toalett. Mycket trevligt! Sedan letade vi upp Alpenrock. Där vi inte kom in, eftersom E hade råkat glömma legget i andra väskan. Så vi bestämmde oss för att ta oss in till stan, vilket inte gick så bra märkte vi, då sista bussen gick vid 00:30, och klockan var 01:00 PIP! Men underbara Annika fixade skjuts åt oss! Tack!! Väl på HB igen hade vi fått i oss lite mycket och bestämmde oss för att gå till Stadelhohfen och ta första bästa nattbuss hem, eftersom vi redan var pissblöta då det typ spöregnade. Och eftersom Zumikon ligger på en kulle, så snöar det alltid här när det regnar i stan, så vi fick glatt pulsa hem i snön och kylan. Men hemma är vi, och Emma sover gott. Det ska jag också strax. God natt!! och i morgon väntar nya äventyr! ;)
 

'
 

Välbehövligt


Eftersom det blev rätt sent igår, och det faktum att jag höll på att somna när jag skulle betala på Mirgros så bestämmde jag mig för att jag skulle sova lite middag idag. tänkte ta en 4timmars lur, men kom inte riktigt i säng, så det blev 2h ist. åh guuuuuuuuuud så skönt det var att få sova!! Nu har jag laddat batterierna till helgen ;) Så nu kan vad som helst hända! ...

  ..ja, ska ta en duch först bara!

Shit, shit, shit!


Idag är det VERKLIGEN bums i säng som gäller!! Varför i helsike ska klockan gå så fort jämt för?! I morgon blir det nog att lämna ungarna, och sedan SOVA!! Vem vet, det kanske blir Nelson's i morgon igen ;) Emma, Annika & Jag var dit efter våran tyska, efter ett besök och en after-school drink på Oliver Twist ;)

Godis nattis!!