Flummigare än flumm.


Haha, har ju inte berättat om vad som hände på Florida mall i torsdags.
Pojkarna och jag hade iaf bestämmt att vi skulle till Florida mall, eftersom vi var till Milennia mall på onsdagen, så vi hoppade in i Hondan och brummade iväg. Eftersom Alex alltid ska bråka, och Spencer aldrig kan hålla käften stängd, så började det hela med att Alex smällde till Spencer med kepsen, och Spencer blev sur som en citron och sa att han skulle gå själv, och gick åt ett helt annat håll. Suck, pust och stön. Jaja, orka bry mig tänkte jag och vi började gå, och tänkte att Spencer förhoppningsvis är smart nog att följa efter på håll.. När vi kom till Food Courten och började beställa, så hade Spencer fortfarande inte kommit. Gaaah! Men jag tyckte att han borde väl fatta att han skulle gå hit, vi ska ju att vi skulle äta. Men ikke, när vi precis ätit klart så ringde han, och sa att han var kvar på Macy's. Så jag bad Alex slänga min bricka medans jag plockade ihop mina saker. Lydig för en gångs skull.
Hämtade Spencer, och skulle gå och handla mat åt honom, när jag skulle ta upp kortet ur plånboken, så var det BORTA! Nää, shitt tänkte jag. Vart fan har jag lagt det?!?!Gaaah! Stessad som satan, och packat med folk överallt. Jaha, jaja, borta tänkte jag. Då jag kom på att det måste ha legat på brickan som Alex slängde. Lokaliserade soptunnan och såg att en kille höll på att tömma den.,.
"Excuse me, I think my creditcard is in this bag" fick värsta sucken till svar av killen, som snällt öppnade påsen så jag fick börja gräva. Men mycket sant, så låg det där, hittade kvittot, och sen kortet. Medans jag rotade i soppåsen stog Spencer & Sam och skämmdes, och lådsasdes att inte känna mig. Jag förstår dom.

Blir aldeles stressad bara på att tänka tillbaka på det. Hur många lyckas med att tappa bort en unge och sen slänga bort kreditkortet i soporna, allt inom loppet av en timme?! Det krävs en Annika till det.
Fick ju både tillbaka ungen och kortet så det var ingen större skada skedd, but still. Jag är så jävla bäst!

Helgen var vi i Ft Lauderdale, medans Randy, Sandra & Flickorna bodde på flott hotell, fick jag bo på sunkiga Motel 6 i västa slummområdet. Tack för den! Har aldrig bott på mer lyhört ställe, när grannarna gick i dörren lät det som dom var påväg in till mig. Kind of creepy! Inte nog med det, det fanns inte ens ett badlakan att torka sig med när man duschat, utan fick ta hand-handduken!

image50

Igår så träffade jag Carina, som jag lärde känna när jag var här sist, Vi var till Celebration och solade, badade och pratade. Riktigt trevligt hade vi!
Var dock inte lika trevligt igår kväll, när mina kinder var lika röda som en övermogen jordgubbe.
Efter daten med Carina åkte jag och käkade på Denny's, supergott! Rullade ut därifårn.
Sen åkte jag och klippte mig, för att sedan åka hem och leka egen frisörsalong, med hårfärgning och blekning. Klurigt och svettigt, men kom fram till att jag helt enkelt är så JÄVLA bäst när jag såg resultatet.
Resten av kvällen bestog av att packa.. Är nästan klar, så duktig!

image49

Var föresten och vägde en av väskorna på Publix häromdagen, hade packat i allt jag köpt och inte använder. Gisas vad den vägde?! 49pounds!!
Och med sig på flyget får man ha 2x50!

Hur kung är man inte på att packa då?!?


Men nu ska jag äta lite frukost, och sen uträtta lite saker så jag kan åka hem och packa ihop allt så jag är redo för avfärd från huset runt 9snåret i morgon bitti!!


Spunk me here:

Du heter:
Vill du att jag ska komma ihåg dig tills nästagång?

Din e-mail:

Din blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback