Ledig!


Ledig ledig ledig, gud sa skont! Dock inte sa roligt for planboken! Den har fatt jobba hart igar och idag. Shopping shopping shopping!! jag har haft abstinens de senaste dagarna for att jag inte fatt shoppa pa tva veckor. Sa nu ekar det tomt i pluskan ist. hehe.
K-mart is tha shit! Oh yes!

Idag har jag vart pa islands of adventure, eftersom dom dar smattingarna ar javligt stora i kaften, men valdigt sma pa jorden och inte vagar aka karuseller, sa far man lov att aka dit sjalv och fa det utrattat.
Har haft mkt trevligt, och eftersom det skulle envisas med att vara sa javla varmt, sa slog jag naven i bordet och tog en tur i en flotte och blev bokstavligt talat, genomblot! Fanns inte ett stalle pa kroppen som inte var blott. Skoooooont! Efter det provade jag lyckan i Singelkon till Rip Saw Falls, och tog den tva ganger! Oh yeah!
Hulken var inte helt fel han heller!
Tog ett varv runt sjon och akte sen och lunchade pa dennys. mums! Sen visste jag inte vad jag skulle fordriva tiden med, sa jag akte tillbaka till Universal och gick pa bio. Hairspray. Riktigt rolig!

men nu ska jag ga ner i min hala och kolla pa national treasure och dreggla lite over Nicholas Cage! mumsbit!

Islands of Adventure

Liksom igår var jag och pojkarna till Universals Islands of Adventure.
Alex & Jag dumpade av fegisarna hos Dr Seuss, och vi drog till Rip Saw Falls och blev plaskblöta med ett leende på läpparna. Det var helt klart värt de 35minuterna i kön!!
image45
Hur kul som helst!


efter Universal åkte vi hem, kollade på National Treasure, dumpade Spencer & Harrison borta på tennisplanen vid Tiger Woods, och badade med Sam & Alex.

Spencer sa idag att jag var typ den Bästa barnvakten dom har! Lite förvånad blev jag, men kul var det att höra! =)
Så något bra HAR ja gjort.. Känndes bra att höra!


I morgon blir det förhoppningsvis *jag håller tummarna* Blizzard Beach. Vi får se vad Randy bestämmer.
Nu ska jag iaf dra mig hemmåt och sova. Godnatt!

from good to bad


Ojoj, snacka om tvärvändning på dagen igår.. Från sockersöta pojkar, till giftiga spindlar.
Vi hade nämligen besök av en svart änka ute på baksidan igår. Nice huh?!

Snacka om att man har respekt när man är en svart änka, så liiiiiiten och skrämmande. Det är respekt!

What would you rather have:

or ???

dreggel

Shitt!! Har nyss skådat den hetaste killen i usa! Phew!
Han är här och sågar träd, en riktigt gobit!

Gott med lite ögongodis såhär på morgonkvisten!

image41

back in town

Efter en underbar vecka nere på Longboat Key är vi nu åter i Orlando..Massor utav sol, bad och solnedgångar! Mums!Lutar mot Universal med pojkarna i morgon, vi får se vad som händer.
Lite irriterad blir man på Randy, jag vet att jag inte är den bästa på att komma i tid, men gör iaf så gott jag kan, Randy kommer ALLTID sent. Som nu ikväll, så sa han att han skulle åka iväg till Sandra i 1timme, han har vart borta i 1.5timme nu. Klockan är 22:11 och jag ska vara här 5 i 6 i morgon bitti. Ärligt?! GaH

Well well, jag överlever forhoppningsvis. Fy fan för Randy. BLÄ!


håller på att ladda lite bilder på bilddagboken så kika in: zphanky.bilddagboken.se

Puss & Kram
XOXO

image40

I <3 Longboat key

Då var det snart återigen dax att sätta sig i bilen och brumma neråt i Florida.  Ska först hämta upp Serena & Sybil i Tampa, för att vidare brumm ner till Longboat key! Skulle egentligen ha vart där i natt, men fick lov att åka tillbaka till Orlando och fixa lite stuff! Beställa en grej här, packa lite där. Så om >3veckor kommer jag ha en fin sak hängandes runt min hals! Wiiiiie!

Igår känndes det inte som jag gjorde något annat än satt i min älskade Honda. Har sittsår idag kan jag lova!
Körde först flickorna till Tampa, sen åkte jag ut till Clearwater, och tänkte hänga lite på stranden innan jag åkte vidare mot Orlando. När jag kom ut till Clearwater så var alla parkeringar fulla (inte av sprit då, utan av plåtlådor)  Så jag gled in på Walgreens och gick på toa och handlade en flytmadrass, för att sedan åka till Orlando.
Åkte hem till Sandras hus och skulle lämna lite saker och hämta lite saker, då garage-jävla-dörren VÄGRAR att öppna sig! Morr!! Det är enda sättet jag kan ta mig in i huset på, så jag blev skapligt bitter i den 33gradiga hettan (i skuggan, jag var i solen!)

Så jag blev bitter på det här fina huset jag bor i, värmen och solen och åkte till Randys hus och surfade på nätet ist. Beställde lite bilder från Walgreens, som jag btw lär hämta upp idag! *skriva upp på listan*

Sen åkte jag och käkade på TGI Friday's, Carro, du var saknad!!!
Efter att solen gått ner, värmen blivit lite svalare och jag var mätt, gjorde jag ett nytt tappert försök att komma in i huset, och lyckades! WIE! 
Vi har även lite problem med elen, den tycker om att vara ute och gå på andra håll än i vårat hus, så det blev strömavbrott lite då och då, vilket är lika med ingen AC!
Det är tillräckligt varmt i mitt rum ändå, då AC'n funkar, jag hade bastu i mitt rum!
Sen kom Mei och hennes karl med en dosa som hade pipit, som visst var ett kolmonoxid alarm.. Yiippi, min sista natt tänkte jag.. Men som tur var var det bara dåligt batteri! pHU!

Så jävla typiskt! Jag skulle ha stannat i Longboat key tänkte jag många gånger, tills strömmen stannade så jag kunde ha tvn och fläkten på tills jag somnade.
Och inte nog med det, imorse när jag skulle duscha, så kom det bara en liten liten liten liten liten stråle vatten. Det var (och jag skojar inte) sämre tryck och stråle än i vattenkranen vid handfatet!  Men det gick, håret är rent!

gRRR!

Men nu är jag hos Randy igen, där det är svalt och skönt, och jag kommer ut på internet!
Ska packa Sam's kläder och dra mig om en stund.

Sen blir det stranden tills måndag nästa vecka!! Man kan stå ut med det mesta när man möts av den här synen varje morgon man slår upp ögonen!

image37

Tjipp!

Longboat key

I morgon packar vi ivag oss och drar ner till sommarhuset i Longboat key! Mums mums!
Jag tycker om det stallet, saaaaa harligt underbart!

Idag har det gatt bra med pojkarna ocksa, det var bara lite brak. var pa millenia mall, bio (evan almighty), och sen hemma och badade lite i poolen. Sa varmt och skooont! yummy!

men nu lar jag ga och packa lite, for att sedan sooooova. Ska vara hos Randy kl 06.00 piiiiiiip i morgon. *suck*


well well

tjoflojt! ddax for lite uppdatering. Jag lever och frodas, barnen ar snalla mot mig, och solen skiner och varmen varmer. det ar HOT!!

Fick dagen off, sa nu ska jag gora lite affarer! K-mart, och ett aldeles nytt Walmart star pa listan, aven ett besok pa ett OldNavy. Sen skall det atas och ev gas pa bio, och da blir det att glida lite pa downtown disney med, saklart!