I <3 Las Vegas

Jag har suttit och funderat och drömmt mig tillbaka på sistonde. Och det som mitt hjärta talar om för mig är att det vill åka till Las Vegas. Jag ÄLSKAR Las Vegas. Las Vegas är helt otroligt underbart, där det ligger i hjärtat av ingenting.
Känslan man får i magen när man flyger in på McCarran airport, ser alla otroliga hotell/kasinon längst strippen medans man landar, är grymmt!

image188

Att sedan vandra omkring på strippen är en promenad i sig, man kan gå och gå och gå och gå och gå hela dagen lång utan att tröttna, eftersom det finns så otroligt mycket att se! Jag har vart där två gånger, och har bara hunnit se en bråkdel av vad som finns att se, om ens det!
Sen att åka upp i Stratosphere och blicka ut över hela Las Vegas, alla dess miljoner lampor som lyser i mörkret är något av det vackraste! Mums!

 

Det bästa av allt är nog ändå att vi valde att bo på Stratosphere när vi var dit i januari, Carro, Malena & Jag.
För att mötas av den här utsikten när man stiger in på hotellrummet är fantastiskt!

image189

Jag kommer fortfarande ihåg känslan jag hade i kroppen, hur luften känndes, hur solen sken och hur vackert allt var i det ljuset, och inte minst hur JÄVLA OTROLIGT varmt det var när vi var där augusti 2004!
Det var fan värre än värmen i Floria en högsommar dag!

All and all, I LOVE LAS VEGAS!
take me back!



Spunk me here:

Du heter:
Vill du att jag ska komma ihåg dig tills nästagång?

Din e-mail:

Din blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback