Varför?!

Varför går klockan alltid så jävla fort på kvällarna för?
 Detta är ett fenomen jag funderat över länge, och speciellt nu när jag inte gör annat än försöker fördriva timmarna på dagtid. Vilket är, rent ut sagt, ett helvete! Timmarna, ja inte bara dom utan även minuterna och sekunderna går så sakta, så sakta. Fast när klockan börjar närma sig 23, 00, 01.
Då man egentligen skulle behöva ligga under täcket och kramas med kuddarna och sova gott.
Nej går tiden fortare än ljuset självt! WHY?!?!?!?!

Jag lär väl få lov att göra mig i ordning att sova, annars lär jag ju inte ta mig upp kl 8 på lördag, då jag börjar jobba kl 9 på morgonen.
Jippi!
Fast det är klart, blir ju massor av stålar som jag kan ha kul för sen ist. Vi får se det från den ljusa sidan.

GOD NATT!

Hejja Mora!



 Bra jobbat grabbar!! 4-3 mot "mästarna" Modo.
Keeng! Vi satt som på nålar här hemma i soffan sista perioden.
Uju så spännande!

image168

framåt, framåt, framåt Masar!


hej

Yes yes, jobb i morgon!

Simma idag.

Tjipp och Hej nu ska jag åka och plaska! Lite jobbigt är det faktiskt att behöva åka bort för att bada, när man är van vid att ha en pool på baksidan av huset. Well well, smällar man får ta.

image167
Alex & Sam, "hemma" i Orlando.

Cyanide and Happiness

image166
way to go Karen!

jag kör helvitt.

Yes, tro det eller ikke, men ihelgen har mitt egna systembolag haft långledigt. Inte en droppe där ur har jag rört!
Har ist varit hurtig, Anna, Qeso & Jag. Igår vandrade vi ju till McDonalds, idag tog vi turen från fågelvägarna, ner på mora, bort till StMicke och hem till Anna där vi vilade fossingarna i soffan och kikade på en kinesisk film som gick på ettan, med samma tjej som i Memoirs of a Geisha.

Och nu är jag hemma, och är nästan redo att stupa i säng. Har vart en lång dag med massa bep, bep, bep. 12-19. Yey! Men kul har det vart, och det är skönt att äntligen ha ett jobb där man inte är supersvettig, stinker stekos och har flåttiga fingrar så man måste duscha efter varje pass. I like!!

Så den goda drinken från förgående inlägg får vänta någon helg till ;)


I morgon skall det buggas! YEY!!

Dagens ungdom


Det var inte längesedan jag själv var ungdom, men nog fan var vi väl lite smartare ändå?

Har vart och lekt med Anna & Qeso nu på kvällen, och vi bestämmde oss för att ta en liten promenad, och Åhlens-parkeringen såg lite läskig ut, så vi tog gågatan ist. Vilket var ett nerköp. Där var det nämligen ett 10-15tal 14-15-16-17åringar som hade bestämmt sig för att ha fest, halv tio på en fredagskväll. Men ärligt? Vill dom bli påkommna eller?
Vi var iaf lite smartare och gömmde oss ute i någon skog eller på en strand eller iaf varsom helst förutom mitt i city.
Ja, dom var ju faktiskt fortfarande kvar för 30minter sen också. Stackare.

Anna och jag var iaf hurtiga, vi gick till McDonalds och tillbaka. Hade en liten date med Christoffer som hade rast. Men ack så skönt det var!! Nu ska jag aldeles strax stupa i säng. För i morgon vankas det en heldag på jobbet! Wie!

Fest i morgon kväll? Någon?  ;)
Eller skulle man ha satsat på en nykter helg även denna helg?

image165

erkänn, lite sugen på en sånhär goding blir man?! ;)

Spunk goes to Prague?


Nu är jag återigen ett steg närmare flytt till Prag. Hade min första intervju med företaget i Prag, och hon sa att hon skulle skicka mig vidare till intervju #2!  När jag berättade det för Amanda tyckte hon det var skitbra av mig, och frågade om jag fortfarande var 100%att jag ville det här, då jag svarare -Yes, and even more! Då skrattade hon. Hehe.

Men nu är frågorna dem; vill jag verkligen? vad vill jag egentligen? Varför ska allt vara så svårt?

Får man någonsin ett svar på det?!
Frågan är ju..

tröööök


Idag har nog vart den tråkigaste dagen i mitt liv!!! Ring lite folk, men alla var upptagna på annat håll, eller inget svar, inget internet, ingen lust eller ork att göra någonting.

Så det blev ist att jag har setat på mitt rum och kollat på x antal avsnitt av Shark, spelat ett hundratals partier av harpan och kungen, och tyckt synd om mig själv för att jag inte kan bestämma mig med hur jag ska göra med mitt liv. Jag har fortfarande chansen att få jobbet i Prag, allt som behövs är att klara första intervjun, och sen klara den andra. Sen är det bara att åka, men vill jag verkligen?! Jag trivs ju så bra på Willys, och har börjat gilla iden med att vara kvar i Mora ett tag till, och försöka spara lite pengar och köpa lite saker jag behöver, och såklart börja samla till min reskassa!!! pratas eventuellt om Thailand nästa år, vi får se vad som hinner hända på vägen, men jag är helt klart på!
Annars kanske jag åker och hälsar på Nicole i Australien, eller varför inte Myrna i Sydamerika, sen har jag ju Georgina i England, och Sara & Carro i Sthlm, Emma på Kreta, och Malena i Arboga. '


Just det, det får vi inte glömma, GRATTIS EMMA!!
Idag är det hennes tur att fylla år, eller ja, födelsedagen slutade för 28minuter sedan. Men det räknas fortfarande!
;)

 

 



blip, blip


FAN, vad kul det är att jobba!!! 

Ge mig lördag!

Ajajaj!

Jag har ont och är aldeles slapp i mina armar. undra hur det ska gå på lördag när jag ska jobba heldag?! När jag bara jobbat 2timmar idag?!

I värsta fall får jag få dom bortdomnade med sprit. ;) Blir dock relativt lugnt, eftersom det är bugg på söndagkväll!  Och dit ska man nog inte gå bakis, det kan bli drygt. Övade grundstegen när jag gick med Pollux idag. Måste ha sett helgalen ut. Fast det är klart, återspeglar ju bara mitt sanna jag.

Nu lutar det åt en beta med Fru Shrimp.

I <3 Speed of Sound Enterprise

Ååååh, kom på den fenomenala iden att lägga in lite gamla skivor på Acer, så jag har lite nytt att poppa nu i höst. Lite höstmys låtar. Och hittade min Speed of Sound Enterprise skiva. ÅÅååååh, jag är kär!! Har inte lyssnat på det nå 2-3år kanske, och kan fortfarande sjunga med i låtarna som om jag lyssnat på den igår. 
 

Något som är lite ledsamt är att jag inte kan hitta den brännda versionen av Jumpers skiva Skyskrapa.
(Jag har orginalet också, fast den skivan sprack när den ramlade i golvet en gång för läääääääääänge sedan)
Jag vill ju lyssna på den NU!

 Where are you?!?!

fyra bugg och en coca cola


Wheeeey! Skönt att vakna upp en söndag utan att må piss. helt keng!! Lite segstartad, men sedan har det rullat på med film, dammtorkning och buggkurs. Så nu är rummet fint, och kroppen motionerad, och själen glad.


Började att kolla klart på Disturbia, som jag börjat kolla på i går.
Den var tack och lov inte lika läskig som jag trott, så jag kan somna gott inatt!
Filmen blev ju inte dåligare av att Shia LaBeouf spelar huvudrollen. Jag säger bara mums.
Där snackar vi ögongodis! Ska nog ta och kika på Transformers ikväll, han är ju med i den också ;)

   

Sen fick jag lov att ta tag i mitt rum lite, nu är det bara klädhögen och lite dammsugning kvar, sen så är det rent och fint här. Jag kan tom sitta vid mitt databord, som jag inte gjort sen ja, innan jag åkte till USA januari 2006!

Har även hittat en urhärlig grupp, Daughtry. Hela skivan är snäll för öronen!

Sen slog klockan 17:30, och det var dax att visa vad man gick för på buggkursen. Var lite läskigt i början, men när man sedan började hoppa mellan alla och så, så blev det riktigt roligt!! Helt king!! Så nu tycker jag att det kan bli söndag snart igen! ;)

Men först och främst lär det bli måndag, vilket det är i morgon, (doh), och då ska jag och jobba lite igen! WIE! Har längtat hela helgen! haha, jag är såååå uttråkad!



((Daughtry - Home))

GRATTIS CARRO!!


Är det en vanlig dag, är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Carros födelsedag hurra hurra hurra!!

GRATTIS, äntligen 21!!

image141


För exakt ett år sedan, firade vi på TGI Fridays. Hade det vart i år hade det vart annat än cola att dricka ;)
Så hade vi även gjort Church st osäkert!! ;)

Saknar dig gummsan!! Så här är ett litet bildkollage!



 



I Love you!!!!!


I





lÅNG pROMENAD


Burr burr burr, är lite frusen. Har nämligen vart ute och gått i regnet med Marit & Telma.

Vi tog en promenad ner till Wasastugan, ner på mora och hem igen. Och såklart så började det spöregna påvägen hem. Men vi härdade ut och gick hem. Skönt var det! vi var ute i nästan 2timmar. Man kanske skulle kanske gjort sig en kopp varm chocklad?!


jOBB

Jag har ÄNTLIGEN tagit mig i kragen och skaffat ett jobb!! Inget så fåligt kanske, men riktigt schysst; Willy:s!
Jag går från en röd skjorta till en annan, på andra sidan vägen bara. Avancerar stort. Haha!

Har vart lärling i 2timmar idag, haft genomgång och provat på kassan, busenkelt! Förutom när man gjort fel, eller glömmer bort att ändra bommarna. Hehe. Lite klurigt också att hålla reda på alla frukter. Har lärt mig vad bananen heter iaf ;) Men det ska nog gå bra! Har ett lärlingspass till på måndag, sen är det meningen att jag ska klara mig själv.
Men det är klart är man king så är man ;)

I morgon blir det vinkväll med flickorna, och sen på söndag ska jag nog ge mig iväg på en buggkurs. Kan bli skojs! =)
Så på lördag blir det nyktert, och denna gång ska jag hålla det!


Men nu ska jag kika på lite film, och sen ha kramkalas med kuddarna!



Puss & Godnatt!!
 

Många järn i elden


Ojoj, från att ha inget, till att ha handen full.. haha, kanske inte riktigt, men nästan.

Har blivit sugen som fan på Prag, fast jag vet inte. Sen kom det upp en annan sak idag, som jag ska kolla på i morgon. Så det blir nog det ist. Enklast så ;)  Men vi får se vad som händer. Jag hoppas på det värsta, så man inte kan annat än bli glatt överaskad!

Nu ska jag beta med Räka.

Prag?!


Kollade mailen och trodde jag bara fått massa skräp från en Amanda, men när jag läste vidare på ämnet det det stog, Job vacancy - Prague, då jag insåg att det var mycket mer än bara skräp.

Skickade ju in en ansökan i vintras när jag satt i USA och inte visste vad jag ville göra när jag kom hem, och tänkte, Prag, ja varför inte? Fick till svar då att dom inte hade något just då, men att jag kunde skicka in min CV på engelska och så skulle hon höra av sig. Och det tog tills nu i sommar när jag återigen var i USA innan jag skrev om CV'npå engelska och skickade iväg. Och ja, nu sitter jag här med ett jobb erbjudande!

Hon Amanda ska iaf ringa, så vi kan prata vidare om tjänsten och så. Så ja, vem vet, kanske blir ett år i Prag.

Tisdag


Idag kommer sotarn, så det är nog lika bra att hoppa in i duchen så det inte ser ut som man stoppat huvudet i smörpaketet. Inte så fräscht. Sen ska vi ut med Pollux, och så kanske ta en tur ner på Mora? Måste på Apoteket och handla piller.

Fan vad det är grått och trist ute! BLÄÄ!

Helgen

Whey, då har ännu en helg passerat!!

Lördagen började med roadtrip till Lillestrøm med Räka & Fruitcake. Dom plockade upp mig strax efter sju sen bar det av. Första stopp, riksgränsen, lite bus med kameran och sen vidare till nästa stopp, fika vid en sjö. Väl nere i Lillestrøm var vi och kikade på ett hus vi tänkt hyra, men det var nästan så att vi vände i dörren. Hualigen!


Så vi vände tillbaka och åkte hem igen! Stannade och fikade vid Värmlandsporten, och slog i huvudet i ett tak och fick värsta bulan och superont!!
Jag hade nästintill bestämmt mig för att vara nykter, då Anna ringde och ville gå ut, och man är ju inte precis den som är den, utan jag tackade ja till erbjudanet och efter lite mat och fördrickande hemma så liftade jag ner till Anna och fortsatte med drinkarna. Träffade även på Lisa & Anders på gågatan, så när jag och Anna var redo så mötte vi upp med dem på Hotellet, sen vidare till Lilla, dansade och tjoade, fast musiken var inte de bästa så Lisa & Anders drog till Wasa och jag skulle väl hänga på, men blev kvar på Lilla och hade riktigt skojs sista timmen. Sen var det bara till att trampa hemmåt över, för vi skulle ju upp och till Borlanche på söndagsmorgonen. Kom inte i säng förens runt halv fyra, så lite miss i planeringen blev det.


Kom iaf upp på söndagen och stapplade in i bilen och kännde mig halvdöd, men målet med att jag skulle följa med var att vi skulle på Max, vilket det inte blev, eftersom vi alla blev hungriga när vi var på Kupolen, så det blev matpalatset ist. Drog sedan vidare till Syrran, för vidare färd till Torsångs kyrka, Strutsfarm och Ornässtugan. Vi var riktigt kulturella!




nATt i bUNÄs aIREs & bULL bAk


Tjoho, övernattning hos Räka igår, mycket trevligt!! Började med lite affärer på mora, sen fika och tur med Vilmer hos Milla, sen trampade vi förbi scoutstugan och vidare bort till Bonäs.
Där maten stog och väntade på bordet, tacos, MUMS! Sen gled vi ner och surfade och letade bostad och terroriserade Norge. Sen blev det Bourn 2 och poppigapoppcorn. Sen la vi oss och snackade massa strunt tills vi däckade av.
Idag har vi glidit omkring, toppat mitt hår, fixat och donat lite, sen åkte vi hem till mig och hade dataparty samtidigt som jag bakade bullar.  Bullarna blev bäst, antagligen eftersom att jag är kingen på allt! Kanske skulle skolat om mig till bagare?  Fan, orka gå upp om mornarna lixom, nä får bli nå annat.
Sen åt vi gott, och efter det fick vi besök av Magnus, Jenny & Elias, som jag bjudit över på fika med ett mms av de fina bullarna. hehe.

Efter det fick vi skynda oss upp på Matekonomen innan dom stängde och handla lite färdkost tills i morgon då vi åter igen ska på roadtrip till Norge. Skall kika på ett hus, och husägaren ska få kika på oss. Så vi håller tummarna! Snart dax för sängen, avgång från Ersson's är kl 7 piiiiiiip!




image126
Smarrigt                   

Lady Lovely Locks

image118
Long time,no see.
Lady Lovely Locks, du har vart saknad.

Mamma och jag kollade igenom en låda med gamla barnkläder igår, och vi hittade min Lady Lovely Locks klänning som mamma sydde till mig när jag var liten. Så jag fick för mig att googla lite, och hittade en massa avsnitt på youtube som jag har spenderat morgonen åt till att kolla på. Dom är såååååå BRA!
På den tiden var det lite klass på barnprogrammen! Stackars små flickor idag som går miste om Lady Lovely Locks, Ravenwaves, Fairhair, Curlycrowns, Hariball, the Pixitales, och så de lite luriga Comb gnomes.

Jag och Anna var som tokiga i pixisvansarna,


image120
Jag och Anna med våra pixitales.


Fan jag vill ha Lady Lovely Locks hår!!!

image119




Annika
Mörker, blåst, regn, rusk, gula löv, varma kinder, halsduk, jacka, vantar, långbyxor, filt, mys, tända ljus = höst

Hösten är här, och jag kan ärligt säga att jag börjar gilla det, mycket! Man skulle tro att efter att ha levt på ett aldeles för varmt ställe i ett år, så skulle jag hata det här, fast det slog mig att jag faktiskt har saknat det.
Kommer ihåg när jag var i Florida förra året, och satte på mig långbyxor och strumpor, enbart för att jag saknade det.
Då har det gått långt. Jag säger inte att jag inte saknar värmen i Florida heller, för det gör jag! Det är så praktiskt.

Det är lite mer känsla när mörkret kommer krypande om kvällarna, och kylan lägger sig utanför väggarna. Än när det är mörkt och 25grader varmt. Då känns det inte lika uppmuntrande att sitta inomhus med tända värmeljus. Det är bara inte samma sak.

Sitter här med varma kinder, (antagligen efter den långa och mysiga skogspromenaden med Anna, Milla, Räkan, Qeso & Vilmer idag), och tända ljus. Och det känns som att det kan bli en bra höst, har kommit igång med två promenader om dagen, har möblerat om mitt rum och städat lite (projektet är inte klart ännu, finns ännu ett par damråttor som skall elimineras). Allt känns bra!
Jag vet att jag kommer ändra min inställning till höst och vintermörkret ju längre in på julen vi kommer, då mörkerdepretionen kommer sakta men säkert krypande. Men skall försöka hålla den under kontroll i år, metoden är levande ljus. Jag tror stenhårt på det.
 
 
 

Hittade dessutom min Sister Hazel skiva bakom garderoben när den flyttades, och den har spelats hela dagen idag, det får mig att tänka tillbaka på den där vintern när jag åkte omkring i Saaben och letade plogbilar, och var och simmade nästan varjedag efter jag kom hem från Älvdalen. Det var tider.

Sister Hazel ja, dom som jag försökte se under ett helt år, men som alltid lyckades träffa in sina spelningar på House of Blues, varje gång jag hade pojkarna på besök. Hur störande är inte det? Dom hade säkert 10spelningar!! Snacka om surt. Har även lite ångest såhär i efterhand att jag skippade Incubus konserten i Orlando som var sista kvällen innan vi begav oss till Nevada & Californien. Jag var lättad då, eftersom jag var stressad till tusen och skulle upp aldels för tidigt dagen efter, men nu känns det som att det var dumt att stanna hemma. Som tur är hade jag ju Carro hos mig den natten, tack och lov!


image113


Sunday, yet again

veckorna bara flyter på, var ju inte längesedan det var söndag (tekniskt sett är det ju faktiskt  måndag nu, fast jag har inte sovit ännu, så det är fortafarande söndag hos mig).

Började dagen med att slappa med Marit. Hon har bott på en madrass på mitt golv. Så det blev lite skitsnack om gårkvällen och våra galna upptåg. Och här snckar vi schysst tajming! Vi är så king så det finns inte. Haha!
Hade trevligt hos Sofia på förfesten, sen drog vi ner på Lilla och dansade och gled omkring.
När klockan pep två hämntade vi jackorna och hoppade in i skjutsen som Marit raggat, för vi fick ju lov att inviga att McDonalds har öppet till 3 om helgerna igen!  wiiiieee! Så vi drygade oss och köpte 2big, 1cheese, pommes, dricka och dip för 55:-! Billigare kunde man nog inte ha kommit undan! Mycket mat blev det, och vi orkade inte allt, så resterna fick följa med i doggybag hem som blev frukost i morse. GOTT!


image110

Så kom snälla mamma och hämtade oss så vi fick stupa i säng.

När Marit drog hemmåt Älvdalen på förmiddagen så kom ist Jenny & Elias, och det bjöds på grillat!
Och nu ikväll har hela familjen som fortfarande bor i detta hus haft familjekväll framför tv:n och kollat på
'Walk the Line'

image111

Och nu är skulle jag ha sovit, men känner mig inte tillräckligt trött. Vilket är jobbigt. Ska kanske ta och natta Acer och lägga mig och läsa lite ist. Det får nog bli så.

Godnatt!!


image112
Marit und Ich